tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Başak (http://www.tualimforum.com/basak/)
-   -   Başak Burcu Çocuğunun Özellikleri Nelerdir (http://www.tualimforum.com/basak/133203-basak-burcu-cocugunun-ozellikleri-nelerdir.html)

ASYA 24.02.14 17:00

Başak Burcu Çocuğunun Özellikleri Nelerdir
 
Başak Burcu Çocuğunun Özellikleri Nelerdir


Çocuğunuz başak burcu ve siz başak burcu çocuklarının özellikleri merak ediyorsunuz.Aşağıdaki yazıda başak burcu çocuklarının özellikleri hakkında kısa bilgiler bulabilirsiniz.

Başak çocuklarının en belirgin iki özelliğidir. Onu oyuncaklarını düzenlerken ya da istediği şeyin alınması için para biriktirirken görmeniz çok olası.

Bu küçük Başak'ınızdan aklı havada bir tip olmasını beklemezsiniz; aksine durumla ilgili artılar/eksiler muhakemesi yapıp, mantığa en uygun olanı seçer. Standartları yüksektir ve doğuştan dikkatlidir. Bu nedenle biraz fazla seçici veya içe kapanık oldukları düşünülebilir. Ancak onlar geride durup, aceleci davranmak yerine durumu değerlendirmeyi tercih ederler.

Başak burcu çocukları tam bir yardımseverdir. Ayrıca düzeni sever ve ailesine, daha sonra da topluma, hizmet etmeyi amaçlamaktadırlar.Siz anne ve baba olarak çocuğunuzun mükemmellikle ilgili beklentilerini yatıştırmanız gerekecektir.

Her şeyin mükemmel olması gerekmediğini, bazen sadece iyi olmasının da yeterli olduğu mesajını vermelisiniz. Kendine olan güveni kazanması ve pekiştirmesi için elinizden geleni yapın. Çünkü Başaklar fazla mütevazı bir yapıya meyillidirler.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:37 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2