tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Basketbol (http://www.tualimforum.com/basketbol/)
-   -   BEKO Basketbol Liginde Play-off Heyecanı Başlıyor (http://www.tualimforum.com/basketbol/44662-beko-basketbol-liginde-play-off-heyecani-basliyor.html)

Jaguar 27.04.10 09:11

BEKO Basketbol Liginde Play-off Heyecanı Başlıyor
 
En ateşli ligBeko Basketbol Ligi'nde yarın başlayacak dev yarış öncesi bir araya gelen 8 takımın temsilcisi, 'iyi olan kazansın' dedi


Beko Basketbol Ligi'nde tamamlanan normal sezonun ardından, basketbolseverleri play-off heyecanı sardı. ''Sezonun en ateşli zamanı başlıyor'' sloganıyla yarın start alacak play-off'ta yarışacak takımların antrenörleri ve oyuncuları dün bir araya geldi. Efes'in antrenörü Ergin Ataman, "Favori biziz" derken, rakibi olan Erdemir'in genç antrenörü Ahmet Çakı ise Ataman'ın bu sözlerine katıldığını söyledi.

UKİÇ'LE GÜÇLENECEĞİZ

Tanjevic'in yokluğunda Fener'i çalıştıran yardımcısı Ertuğrul Erdoğan, bu sezon çok sakatlık yaşadıklarını ve Ukiç'in dönmesiyle güç kazanacaklarını belirtti. Bornova'yı çalıştıran Aclan Kavasoğlu sonucu etkileyebileceklerini iddia etti. Beşiktaş'ın menajeri Murat Murtazaoğlu, 1-0 avantajını iyi kullanacaklarını söylerken, Telekom'un menajeri Ahmet Arif Tuğran da "İlk hedefimiz yarı final" dedi. Banvit ile Karşıyaka temsilcileri ise toplantıya katılmadı.


http://i.fotomac.com.tr/2010/04/27/3...5703655661.jpg

Erda 04.05.10 18:35

--->: BEKO Basketbol Liginde Play-off Heyecanı Başlıyor
 
Teşkler arkdş.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:22 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2