tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Basketbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/basketbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Curtis Jerrells Biyografisi - Curtis Jerrells Kimdir - Curtis Jerrells Hayatı (http://www.tualimforum.com/basketbolcularin-hayati-biyografileri/140194-curtis-jerrells-biyografisi-curtis-jerrells-kimdir-curtis-jerrells-hayati.html)

Serap 25.01.16 17:42

Curtis Jerrells Biyografisi - Curtis Jerrells Kimdir - Curtis Jerrells Hayatı
 
Curtis Jerrells Biyografisi - Curtis Jerrells Kimdir - Curtis Jerrells Hayatı - Curtis Jerrells Yaşamı

Curtis Louis Jerrells, (D.5 Şubat 1987 Austin, Texas) Amerikan profesyonel basketbol oyuncusudur. Rusya Profesyonel Basketbol Ligi ekiplerinden Unics Kazan takımında oynamaktadır. Evli olan Jerrells 2 yaşında bir çocuk sahibidir.

2009 yılının Eylül aylarında San Antonio Spurs'un eğitim kampında yer aldı. Daha sonra NBA gelişim Ligi ekiplerinden Austin Toros'a gitti ve kendini gösterme fırsatı buldu. Jerrells 24 Mart 2010'da yeniden San Antonio Spurs'la sözleşme imzaladı.

18 Ekim 2010'da New Orleans Hornets takımına takas edildi. Sadece bir hafta sonra eğitim kampının sonunda gönderildi.

27 Kasım 2010'da, 2010-11 sezonu sonuna kadar kendisini Sırbistan ekibi KK Partizan takımına bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Burada etkili bir performans sergileyen Jerrells, dikkatleri üzerine çekti. Yaz transfer döneminde takım arkadaşıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgJames Gist ile birlikte Fenerbahçe Ülker'e transfer oldu. Daha sonra Fenerbahçe ile olan sözleşmesi feshedilerek takımdan ayrıldı ve CB Murcia takımıyla anlaştı. Yeni takımıyla anlaştıktan sonra yalnızca 1 hafta forma giymişken (2 maç) ayağı kırıldı ve tüm sezonu kaçırdı.

CB Murcia takımından sonra tekrar TBL'ye dönüş yaparak, Beşiktaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş ile kulüp tarihinin ilk Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandılar. Takımıyla TBL, Türkiye Kupası ve Euroleague'de mücadele etti.http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgEuroleague'de Top 16 turuna kalmayı başardılar. Takımda kendisinden beklenen oyunu sahaya yansıtamaması üzerine Türkiye Basketbol Ligi'nin ikinci yarısında takımdan gönderildi.

Beşiktaş'la olan sözleşmesini sona erdirdikten sonra, NBA D-League takımlarıdan Maine Red Claws'la anlaşarak ülkesine döndü.

Ülkesine döndükten yarım sezon sonra tekrar avrupaya dönüş yaptı. 2013-14 sezonu için Emporio Armani Milano ile anlaşan Jerrels, şu an bu takımda basketbol hayatına devam etmektedir.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:57 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2