tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Basketbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/basketbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Eric Gordon Biyografisi - Eric Gordon Kimdir - Eric Gordon Hayatı - Eric Gordon Yaşam (http://www.tualimforum.com/basketbolcularin-hayati-biyografileri/85464-eric-gordon-biyografisi-eric-gordon-kimdir-eric-gordon-hayati-eric-gordon-yasam.html)

Eylül 28.10.11 23:35

Eric Gordon Biyografisi - Eric Gordon Kimdir - Eric Gordon Hayatı - Eric Gordon Yaşam
 
Eric Gordon Biyografisi - Eric Gordon Kimdir - Eric Gordon Hayatı - Eric Gordon Yaşamı

"EJ" lakaplı Eric Ambrose Gordon, Jr (25 Aralık 1988 doğumlu), NBA'de Los Angeles Clippers için bir Amerikan profesyonel basketbol oyuncusu. Lisede North Central Lisesi'nde oynarken, o onun üst düzey yıl boyunca Indiana "Bay Basketbol" seçildi. O Illinois ve 2006 yılının bahar ve yaz Indiana Üniversitesi Üniversitesi arasında bir büyük işe savaş konusu olarak, kısmen bilinmektedir.; Gordon yetenek ve yüksek oyun o yıl nedeniyle, onun işe bir konu oldu medyanın büyük bir anlaşma.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ng_cropped.jpg

Eric Gordon 2011

Gordon Indiana kolej basketbolu bir sezon oynadı ve millet o yıl en iyi üniversite oyuncular biri olarak kabul edildi. O, onun birinci sezon puanlama Big Ten ve maç başına 21.5 puan ulus 19. bağlıdır lider bitirdi. Gordonhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg2008 NBA Draft girdi ve Los Angeles Clippers tarafından genel yedinci seçildi. Gordon ajanı Rob Pelinka tarafından temsil edilmektedir.

Doğum Tarihi: 25 Aralık 1988
Doğum Yeri: Indianapolis, Indiana
Boyu: 1.91 m.
Kilo: 98 kg.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:54 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2