tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Bayan Modası (http://www.tualimforum.com/bayan-modasi/)
-   -   Kışlık Crocs Terlik ve Ayakkabı Modelleri (http://www.tualimforum.com/bayan-modasi/19023-kislik-crocs-terlik-ve-ayakkabi-modelleri.html)

Cigde 17.11.08 15:18

Kışlık Crocs Terlik ve Ayakkabı Modelleri
 
Kışlık Crocs Terlik ve Ayakkabı Modelleri


Crocs ayakkabılar, (kimilerine göre açıklanamaz biçimde) yazın olmazsa olmazları oldu: birçok ünlü için de, dünya çapındaki yirmi milyon modasever için de…
Havalar soğurken, “En Güzel Çirkin” sloganını kullanan Crocs terlikler, şimdi de yün astarlı su geçirmez versiyonlarıyla kışa damga vurmaya hazırlanıyor: Crocs Mammoth (yani Mamut) serisiyle.
http://img525.imageshack.us/img525/3720/292brfcoc5.jpg
Orijinal Crocs, aslında teknelerde kullanılmak üzere pazarlanmıştı: kaymaması, deliklerden suyun ve kumun girip çıkabilmesi gibi özellikleri ön plandaydı. Ancak rahatlıkları ve muzip görüntüleriyle, Kate Middleton, Jack Nicholson, Kate Moss, Al Pacino ve Teri Hatcher gibi ünlülerin de desteğiyle, bir tür moda ikonu haline geldiler. Hem de onca itiraza rağmen. ABD Başkanı Bush bile bu çılgın ayakkabılarla resimlendi.


http://img213.imageshack.us/img213/9660/104gpcgbr8.jpg
Turkiye’ye de gelen astarlı Crocs, satışa çıktığı ülkelerde daha ilk ayda satış rekorları kırarak yine ayakkabı dünyasının çirkin kralı olduğunu ispat ediyor.
Kışlık Crocs serileri, canlı renklerin yanı sıra, pastel sonbahar renkleri de içeriyor. Ayağı sıcak tutan bu Crocs‘lar dışarıda da giyileceğe benziyor. Dışarıda uzun süre kalmadığınız sürece, neden olmasın? Arabayla alışverişe gidecekseniz, sıcacık Crocs’unuzu ayağınıza geçirebilirsiniz, size doğru kalkan kaşları umursamıyorsanız tabii. Kendinize güvenin, ne de olsa yakında Eskimolar bile Crocs giyecek.
Mammoth Crocs’ların astarı çıkarılıp yıkanabiliyor. Ilık havalarda astarsız da kullanabiliyorsunuz. Tabanları da, soğuk ve ıslaklıktan korunmak için daha yüksek tasarlanmış.
http://img525.imageshack.us/img525/4357/10zr47cwt1.jpg


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:41 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2