tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Bayan Modası (http://www.tualimforum.com/bayan-modasi/)
-   -   Kiniki İz Bırakmayan Güneş Geçiren Mayolar (http://www.tualimforum.com/bayan-modasi/71804-kiniki-iz-birakmayan-gunes-geciren-mayolar.html)

Berfin 19.07.11 22:13

Kiniki İz Bırakmayan Güneş Geçiren Mayolar
 
Kiniki İz Bırakmayan Güneş Geçiren Mayolar


Bu yaz akıllı mayoların yazı... Bikini ve mayo izi problemini ortadan kaldıran Kiniki'ler güneşin deriye yüzde 80 oranında ulaşmasını sağlıyor.
http://www.kiniki.com/shop/shopimage..._Away_Back.jpg
Mayo ve bikini izlerinden şikayet edenlerdenseniz size güzel bir haberimiz var. İngiliz tasarımcı James Walker tarafından yaratılan ve mayo-bikini izi olmadan bronzlaşmayı sağlayan CAD teknolojisiyle üretilen mayo ve bikini Kiniki artık Türkiye'de de satılıyor.
İspanya, İtalya, Fransa ve Yunanistan sahillerinde yoğun ilgi gören Kiniki'ler, güneş ışınlarını mayo-bikini altına geçirerek iz kalmadan bronzlaşmaya imkan sağlıyor. Güneş ışınlarını yüzde 80 oranında geçirdiği için Kiniki giyenlerin dikkat etmesi gereken önemli bir nokta var. Tıpkı vücudumuzun güneşle temas eden her yerine olduğu gibi mayo ve bikini altına da güneş kremi sürmek gerekiyor.

Güneşi geçiriyor, iz bırakmıyor
Sıradan mayolara göre üç kat daha hızlı kuruyan Kiniki'ler sanılanın aksine şeffaf değil, sadece güneş ışınlarını mayo-bikini altına geçirdiği için iz olmadan bronzlaşmayı sağlıyor.
Kiniki'ler, Boyner mağazalarınla (İstinyePark, Şaşkınbakkal, Antalya ve İzmir) ile Hillside Vakkorama mağazasında satılıyor. Tüm ürünler ayrıca http://www.kinikiturkiye.com/urunler.php?data=2& page=1 adresinden de online olarak satın alınabiliyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:39 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2