Yassı Kadayıf Yassı Kadayıf 4 adet yassı kadayıf 4 adet yumurta 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı tozşeker 1 su bardağı su 1 dilim limon Servis için; Kaymak Yapılışı Yassı kadayıfı çırpılmış yumurtaya bulayıp kızgın sıvıyağda kızartalım. Daha sonra suyun içine bırakalım (yağının atıp, hafifçe yumuşaması için). Kadayıfları tepsiye dizelim. Üzerine suda eritilmiş toz şeker ekleyelim. 1 silim limonuda ilave edip, kısık ateşte 10 dk kaynatalım. Kadayıflar soğuyunca, kaymakla birlikte servis yapalım. Afiyet Olsun… |
olsada yesek :) heralde tatlıdan çok et yiyeceğiz gibi :( ([ya bayramlar hiç yaşanmasın ya da bayramda et yemeyen kalamsın ]) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:07 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2