tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Bebek ve Genç Odası (http://www.tualimforum.com/bebek-ve-genc-odasi/)
-   -   Erkek Bebek Odaları (http://www.tualimforum.com/bebek-ve-genc-odasi/64161-erkek-bebek-odalari.html)

ASYA 14.12.10 22:45

Erkek Bebek Odaları
 
Erkek Bebek Odaları



Erkek Bebek Odaları

Erkek bebek odaları daima ayıcıklı ve bebek desenli kağıt kaplama yöntemiyle kaplanabilir.Bunun yanı sıra bebek odalarında her zaman kullanılan bir sistem şudur:alt sade ir renge üst kaplama ile yapılmalıdır.

http://i55.tinypic.com/c1a3a.jpg

Üst taraftaki kaplamadaki desenlerin rengi alt taraftaki bölümde sadeleştirilerek sürülmelidir.Örneğin aldığınız kağıdın içerisinde mavi desenli ayıcık var ise alt sade mavi renkte boyanmalıdır.Bu sayede çok hoş bir görünüm elde edilir.Beşik rengi ise açık ve sade bir renk olmalıdır.Çünkü koyu veya koyuya dönen renkler içerisinde kullanılan yada yer alan ürünler açık renkli olmalıdır.

Çocuğunuz sizler için eminiz ki çok önemlidir.Ona sağlıklı ve hoş bir ortam hazırlamak istiyorsanız bu tarzda yapılı bebek odası oluşturmak tam size göre bir fikirdir.Son derece hoş bir yapı barındıracak olan bu durum oldukça ideal bir erkek bebek odasını yansıtmaktadır.

http://i55.tinypic.com/2ngd0lv.jpg

Bebek odasında her zaman için oda renginden esinlenmiş renkte bir abajur bulunmalıdır.Hem şıklık hemde çocuğunuzun loş ışıkta rahatça uyuması mümkün olduğundan dolayı abajürleri tercih edebilirsiniz.Işık loş olduğundan dolayı gözüne hiç bir zarar vermez ve gözünüzü bozmaz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:27 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2