tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Belirli Gün ve Haftalar ile İlgili Kompozisyonlar (http://www.tualimforum.com/belirli-gun-ve-haftalar-ile-ilgili-kompozisyonlar/)
-   -   Teknoloji İle İlgili Kompozisyon - Teknoloji Konulu Kompozisyon Örneği (http://www.tualimforum.com/belirli-gun-ve-haftalar-ile-ilgili-kompozisyonlar/57210-teknoloji-ile-ilgili-kompozisyon-teknoloji-konulu-kompozisyon-ornegi.html)

Nokia 20.09.10 03:33

Teknoloji İle İlgili Kompozisyon - Teknoloji Konulu Kompozisyon Örneği
 
Teknoloji İle İlgili Kompozisyon - Teknoloji Konulu Kompozisyon Örneği - Teknoloji Hakkında Kompozisyon Örneği

Teknoloji, bilimin teknik yönden ilerlemesidir. İnsan aklını ve hayatını güçlendirmek için sürekli gelişmektedir.

Teknolojinin geçmişten bugüne kadar birçok olumlu katkıları olmuştur Eğitime, bilime, sanayiye ve ticarete yönelik etkileri vardır. Bir ülkenin gelişmişliğini de belirlediği için ayrı bir önem taşımaktadır. Gelişmişliği belirlediği için ülkeler arası bir rekabet de söz konusu olmaktadır. Hem ekonomik hem de askeri yönden üstünlük sağlayacağı için büyük önem taşımaktadır. Teknolojik gelişmeleri takip eden ülkeler diğer ülkeler üzerinde de birhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghakimiyet kurmuş olmaktadır. Atatürk bir konuşmasında cumhuriyet öncesi geri kalmışlığın nedeninin bilim ve teknolojiden ayrılmak olduğunu saptamış ve uygar, çağdaş kakınmış bir ulus olabilmek için bilimin önemli olduğunu vurgulamıştır.

Teknoloji bilimin gelişmesi sonucu ortaya çıkmıştır Hayatımızı her alanda kolaylaştırmıştır. Mesela internet sayesinde birçok bilgiye hızlı bir şekilde ulaşabilmekteyiz.

Bilim ve teknoloji artık insan hayatının olmazsa olmazı haline gelmiştir. Teknolojik gelişmeler, hayatı daha da kolay kılmakta ve yaşam kalitesini artırdığı için hayatımızda önemli bir yer edinmiştir.

Yagmur 21.09.10 03:22

--->: Teknoloji İle İlgili Kompozisyon - Teknoloji Konulu Kompozisyon Örneği
 
Paylaşım için teşekkür ederim.

masalımsı 05.03.11 05:32

--->: Teknoloji İle İlgili Kompozisyon - Teknoloji Konulu Kompozisyon Örneği
 
Tşkrler...


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:35 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2