tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Belirli Gün ve Haftalar ile İlgili Kompozisyonlar (http://www.tualimforum.com/belirli-gun-ve-haftalar-ile-ilgili-kompozisyonlar/)
-   -   Avukatlar Günü ile İlgili Kompozisyon - Avukatlar Günü Konulu Kompozisyon - 5 Nisan (http://www.tualimforum.com/belirli-gun-ve-haftalar-ile-ilgili-kompozisyonlar/95967-avukatlar-gunu-ile-ilgili-kompozisyon-avukatlar-gunu-konulu-kompozisyon-5-nisan.html)

Nokia 22.03.12 03:24

Avukatlar Günü ile İlgili Kompozisyon - Avukatlar Günü Konulu Kompozisyon - 5 Nisan
 
Avukatlar Günü ile İlgili Kompozisyon - Avukatlar Günü Konulu Kompozisyon - 5 Nisan Avukatlar Günü Kompozisyon

5 Nisan Avukatlar Günü Kompozisyon Örneği

Bugün 5 Nisan, ilk kez 1958 yılında İzmir'de Türkiye Barolarından gelen temsilcilerin yaptığı ve “Türkiye Avukatlar Birliği” statüsünün hazırlanması toplantısında önerilen 5 Nisan'ın Avukatlar günü olarak kutlaması kabul görmüş ve bir çok Baro ve Baromuz, 5 Nisanı avukatlar günü olarak kutlamaya başlanması üzerine 1987 yılında Tekirdağ'da yapılan Türkiye Barolar Birliği genel kurul toplantısında 5 Nisanın avukatlar günü olarak kutlanmasına karar verilmiştir.Bu kısa tarihçeden sonra, Baromuzun kuruluşunun 72.yılında tüm meslektaşlarımın “Avukatlar Gününü Kutluyorum"

Ülke ve meslek sorunlarının arttığı bugünlerde her 5 nisanda olduğu gibi mutlaka çözümlenmesi gereken sorunlarımızla yine baş başayız.

Hayatı evlat edinen, tabiatı seven, tabancanın tetiğinden uzak çocuklar yetiştirmeliyiz. Bu çocukları şiddet dolu sahneleriyle ekran başına bağlayan medya yöneticilerinin, okullarda gelişen terörde hiç mi suçuhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyoktur. Rüzgâr ekmemeliyiz.

Eleştiri karşısında hoşgörülü olmak yerine başta basın sonra vatandaşlara hükümetin başının takındığı tavır, vatandaşın devlet babasının takınmaması gereken bir tavırdır.

Bizler savunanlar kim olduğumuzu, mevkiimizi, makamımızı gayet iyi bilenlerdeniz. Özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın karşısına çıkartılacak bilançonun hesabını da vermeye hazırız.

Kartal 06.04.17 09:02

Avukatlar Günü ile İlgili Kompozisyon - Avukatlar Günü Konulu Kompozisyon - 5 Nisan A
 
Avukatlar Günü ile İlgili Kompozisyon - Avukatlar Günü Konulu Kompozisyon - 5 Nisan Avukatlar Günü Kompozisyon

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:44 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2