tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Beşiktaş (http://www.tualimforum.com/besiktas/)
-   -   Kartal'ın keyfi yok! (http://www.tualimforum.com/besiktas/36128-kartalin-keyfi-yok.html)

blue 23.08.09 04:04

Kartal'ın keyfi yok!
 
http://img190.imageshack.us/img190/1...361616a516.jpg


Son 16 maçtır yenilmediği ve üst üste 8 kez mağlup ettiği Gençlerbirliği ile Ankara'da karşılaşan Beşiktaş, 1 puana razı oldu! İyi bir futbol sergileyen rakibi karşısında gol yollarında etkili olamayan Kartal, Başkent'ten sessiz döndü, 3. haftada 2. beraberliğini aldı: 0-0!

Turkcell Süper Lig'de, başkent deplasmanına çıkan Beşiktaş'ta, teknik direktör Mustafa Denizli, cezası sona eren ve son idmanda sakatlanan kaleci Rüştü'yü 18 kişilik maç kadrosuna almadı.

TFF Süper Kupa'da, Fenerbahçe ile yapılan maçın ardından sarfettiği sözler nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç men cezası alan ve daha sonra cezası Tahkim Kurulu tarafından 2 maça indirilen Rüştü, bu cezasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Antalyaspor maçlarıyla tamamlarken, Gençlerbirliği karşısında da formasına kavuşamadı.

Beşiktaş'ta, Rüştü'nün yokluğunda kaleyi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Antalyaspor maçlarında koruyan Hakan Arıkan, başkent deplasmanında da ilk 11'de yer aldı.

Siyah-beyazlılarda, sakatlıkları süren Delgado, Bobo ve İbrahim Toraman Ankara'ya getirilmezken, sakatlığı süren Yusuf da teknik direktör Denizli tarafından kadroya alınmadı.

-BEŞİKTAŞ'IN EZİCİ ÜSTÜNLÜĞÜ-
Beşiktaş, Gençlerbirliği ile yaptığı son 16 lig maçında da yenilgi yüzü görmezken, bu süre içindeki 11 maçı kazandı, 5'inde de berabere kaldı.

Gençlerbirliği ile ligde yaptığı son 8 maçı da kazanan siyah-beyazlılar, başkent temsilcisi önünde ligdeki son yenilgisini 2000-2001 sezonunda aldı.

İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş, Ankara'da 3-1, İstanbul'da da 3-0'lık skorlarla kazanmıştı.

Bu arada Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, maçı protokol tribünündeki yerinden izlerken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ise karşılaşmayı locadan izlemeyi tercih etti.

-GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ-
Yeni sezonda farklı bir performans gösteren Gençlerbirliği'nde ise sakatlıkları süren Kerem, Sinan, Ferhat ve Sandro maç kadrosunda yer almadı.

Teknik direktör Thomas Doll, kırmızı-siyahlı ekibin hafta içinde kadrosuna kattığı Bosnalı stoper Ivan Radeljiç'e ilk 11'de şans tanırken, Momha'yı yedek kulübüsüne gönderdi.

-TRİBÜNLER-
Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmaya Ankaralı futbolseverler ilgi göstermedi.

Ramazan ayının başlaması, bilet fiyatlarının 30, 50, ve 70 lirayla yüksek tutulması nedeniyle her iki takım taraftarlarının da Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki maça ilgisi az oldu.

Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine ayrılan kale arkası tribünlerini doldurdu. Evsahibi ekip taraftarları da maraton ve kapalı tribünlerini büyük oranda doldururlarken, kale arkasında ise büyük boşluklar göze çarptı.

Öte yandan, Gençlerbirliği Kulübü'nden kombine almak isteyen başkentli taraftarlarla yetkililer arasında maç öncesinde sıkıntı yaşandı.

::VE MAÇ::

GENÇLERBİRLİĞİ: 0 - BEŞİKTAŞ: 0

Stat
19 Mayıs

Hakemler
Koray Gençerler, Baki Tuncay Akkın, Sekan Ok

Gençlerbirliği
Serdar xx, Orhan xx, İlhan xx, Radeljic xx, Aykut xx, Burhan xx, Cem Can xx, Tozo xx, Harbuzi xx (Dk. 88 Bilal ?), Mustafa xx, Kahe xx

Beşiktaş
Hakan x, Erhan x (Dk. 46 Rıdvan x), Sivok xx, Ferrari xx, İbrahim Üzülmez x (Dk. 79 İsmail x), Holosko x, Ernst xx, Uğur x, Fink x (Dk. 46 Nobre x), Tello xx, Nihat x

Sarı kartlar
Dk. 79 Sivok, Dk. 89 Uğur (Beşiktaş)

::MAÇTAN DAKİKALAR::
Turkcell Süper Lig'deki Gençlerbirliği-Beşiktaş maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi. Karşılaşmanın 15. dakikasında Kahe'nin ceza alanı sağ çaprazından kaleye attığı şutta kaleci Hakan'ı geçen top az farkla auta çıktı.

17. dakikada Ernst'in uzun pasında ceza alanında topla buluşan Nihat'ın bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlağı kaleci Serdar kontrol etti.

26. dakikada Harbuzi'nin yaklaşık 25 metreden attığı sert şutta top az farkla direğin üstünden auta gitti.

28. dakikada Burhan'ın sağdan ortasında topla ceza alanında buluşan Kahe'nin vuruşunda meşin yuvarlak direğin üstünden auta çıktı.

32. dakikada Tello'nun sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda üst direkten dönen topu Gençlerbirliği defansı uzaklaştırdı.

41. dakikada Tello'nun soldan ortasında arka direkte uygun pozisyondaki Holosko'nun kötü vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı. Maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Karşılaşmanın 59. dakikasında Kahe'nin ara pasında topla buluşan Burhan, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Kaleci Hakan yatarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

65. dakikada Tello'nun orta sahadan ceza alanına gönderdiği topa uygun durumdaki Nihat kötü vurunca, takımını golden etti.

72. dakikada Kahe, getirdiği topu uygun durumdaki Tozo'nun önüne bıraktı. Bu futbolcu defans oyuncusunu geçtikten sonra şutunu attı. Meşin yuvarlak direğin dibinden oyun alanını terk etti.

77. dakikada Tello'nun soldan ortasında arka direkte topla buluşan Holosko'nun vuruşunda, meşin yuvarlak Nobre'ye çarptı ve auta gitti.

85. dakikada orta sahada Kahe'nin topuk pasında topu alan Mustafa'nın ceza alanına girerken yaptığı vuruşta, kaleci Hakan meşin yuvarlağı kontrol etti.

Karşılaşma 0-0 sona erdi.
Kaynak: Ajansspor


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:48 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2