tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Beşiktaş (http://www.tualimforum.com/besiktas/)
-   -   Beşiktaş'ın sıkıntısını giderecek ikili (http://www.tualimforum.com/besiktas/37806-besiktasin-sikintisini-giderecek-ikili.html)

Kral 12.10.09 10:17

Beşiktaş'ın sıkıntısını giderecek ikili
 
Beşiktaş'ın sıkıntısını giderecek ikili
12 Ekim 2009 Pazartesi 10:05



Beşiktaş’ın hocası Denizli, gol yollarındaki sıkıntıyı Batuhan, savunmadaki zaafları da İbrahim Toraman ile kapamayı planlıyor.

Kasımpaşa maçı öncesindeki son durumu Körfez Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında görmek isteyen Teknik Direktör Mustafa Denizli, burada Batuhan Karadeniz ile İbrahim Toraman’ı 90 dakika oynattı, futbolcularının performansını ölçtü.

Sezon öncesi geçirdikleri ameliyatlar nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Batuhan Karadeniz ve İbrahim Toraman’ın bu hafta sonu görev alması bekleniyor. CSKA Moskova maçında oynayacağını düşünen fakat tecrübeli hoca tarafından tribüne gönderilmesi sonucu hayal kırıklığı yaşayan İbrahim Toraman’ın bu maçta forma giymek istediği, bunu da siyah-beyazlı hocaya söyleyeceği öğrenildi.

Denizli değişikliğe gidecek

Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin milli maçlardan yorgun gelecek oyuncularını ise dinlendirerek kadroda bazı değişikliklere gitmesi bekleniyor.

Öte yandan Beşiktaş’ın, Körfez Belediyespor’u 7-1 yenmesine rağmen vasat bir futbol oynadığı vurgulandı. İlk yarıda yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan rakibi karşısında 6-0 öne geçen siyah-beyazlılar, ikinci yarıda birkaç takviye yapan Kocaeli ekibi karşısında çok etkisiz kaldı. Mustafa Denizli’nin yine klasik taktiğini futbolculara uygulattığı, ancak maç bitiminde takıma ciddi uyarılarda bulunduğu öğrenildi.



Kaynak: Milliyet


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:13 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2