tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Beşiktaş (http://www.tualimforum.com/besiktas/)
-   -   Mustafa Denizli’den Açıklamalar (http://www.tualimforum.com/besiktas/40840-mustafa-denizli8217den-aciklamalar.html)

Jaguar 10.12.09 08:26

Mustafa Denizli’den Açıklamalar
 
Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, CSKA Moskova maçının ardından şu değerlendirmeyi yaptı:

Manchester, favoriydi. Grupta 4 puan alıyoruz. Bunun 3'ünü Manchester'dan, 1'ini Wolfsburg'dan alıyoruz, deplasmanda. İçerde Wolfsburg maçı hariç 5 maçta kazanabileceğimiz pozisyonlar geldi. Söylenecek fazla bir şey yok. Kalemize 3-4 defa geldiler, iki tane gol attılar. Oyunun dönem noktası Tello'nun pozisyonuydu. Tello'nun pozisyonu çok önemliydi. İlk yarıda kontrollü oynamak mecburiyetindeydik. İkinci yarıda yan toplardan kafa toplarımız var. Oyunu kazanacak son dakikalarda etkili ataklar yaptık.
Taraftar da takımının oyundaki isteğinden, coşkusundan son derece memnun. 90 dakikada ne biz içeride ne onlar dışarıda durmadık. Olmayınca olmuyor. Burada 7 puanı bulacak bir oyun vardı, olmadı.
Şampiyonlar Ligi'nde çok fazla gol pozisyonu üretemezsiniz. İçeride, dışarıda bulacağınız maksimum sayı 4-5 civarındadır.
Bugün görevini gerçekten yapmayan bir futbolcu söylemek gerekirse, kimsenin bulacağını zannetmiyorum. Oyun düşüncemizde farklılık olmaz, futbolcular değişebilir ama oyun mantalitemiz değişmez. CSKA güçlü takım, neticede her şey gole dayanıyor."


http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...bjk_denizlihbr



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:43 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2