tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Beşiktaş (http://www.tualimforum.com/besiktas/)
-   -   Manisa maçi hazirliklari (http://www.tualimforum.com/besiktas/40969-manisa-maci-hazirliklari.html)

Jaguar 12.12.09 09:08

Manisa maçi hazirliklari
 
Futbol Takımımız, Manisaspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti. Basına kapalı gerçekleştirilen idman yaklaşık 1,5 saat sürdü ve sağanak yağış altında yapıldı.
Antrenmana tedavilerine devam edilen Holosko, Hakan Arıkan, Batuhan Karadeniz, Rüştü Reçber, sağ ayak bileğinde ağrısı olan Tello ile belinde ağrıları bulunan Yusuf Şimşek katılmadı. Fabian Ernst ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. A2 takım kalecimiz Umut Kaya da Ekibimiz ile birlikte çalıştı.
Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenman fizik-kondisyon ve taktik ağırlıklıydı. Takım halinde koşularla başlayan idman, 5'e 2 pas çalışması sonrasında küçük kale maçla devam etti. Takımımız, tam sahada yaptığı taktik çift maç ile idmanı tamamladı.
Bu arada çift kale maçta sağ ayak bileğini burkan Serdar Özkan ile kırık olan burnuna top çarpan İbrahim Toraman, tedbir amaçlı olarak idmanı yarıda bıraktı.
Siyah-Beyazlılarımız, hazırlıklarını yarın (12 Aralık) basına kapalı yapacağı idmanla tamamladıktan sonra özel bir uçakla İzmir'e, oradan da karayolu ile Maniya'ya gidecek.
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=26075&tipi=K

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=26076&tipi=K http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=26077&tipi=K http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=26078&tipi=K


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:23 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2