tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Beşiktaş (http://www.tualimforum.com/besiktas/)
-   -   Mustafa Denizli’den Açıklama (http://www.tualimforum.com/besiktas/42799-mustafa-denizli8217den-aciklama.html)

Jaguar 18.01.10 20:00

Mustafa Denizli’den Açıklama
 
Mustafa Denizli’den Açıklama

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, son günlerde kendisi ile ilgili yapılan bazı yorumlarla ilgili şu açıklamayı yapmıştır: “Son günlerde bazı basın organlarında şahsıma yönelik, ‘Aklı Çeşme’de. Kendini takıma veremiyor’ şeklinde yorumlar yapılmakta, yazılar yazılmaktadır.
Türkiye’de herkesin özellikle de Beşiktaş Camiası’nın bilmesini isterim ki; şu anda aklımın, kalbimin ve ruhumun olduğu yerdeyim. Bunun için de çok mutluyum. 20 yıldır yaptığım her röportajda Çeşme’yi özlediğimi söyledim. Ancak nedense bazı basın organları sadece son yaptığım röportajda, bu yöndeki sözlerimden farklı anlamlar çıkarttılar. Bunun son derece manidar ve sadece yıpratma amaçlı olduğu düşüncesindeyim...
Çeşme’ye dönmek istersem kimseden icazet alacak halim yok. Futboldan maddi ve manevi bir beklentim de yok. İkisine de fazlasıyla sahibim. Bir tek şeye ihtiyacım var, o da camianın başarıyı yaşaması ve benim de bu başarıda pay sahibi olmam. Şu anda geçen yıldan çok daha konsantre ve yoğun bir şekilde kulübümün başarısı için çalışmaktayım.
Evet, kötü bir dönem geçirdik ve üzüldük. Ancak bunu telafi edeceğiz. Hem ben hem de oyuncularım, hep birlikte her türlü çabayı sarf edeceğiz. Elbette ki camiamızın da takımın yanında olmasına ihtiyacımız var.
Zaman zaman kontratlarımın bir yıllık olmasına da dikkat çekiliyor. Bu benim bütün meslek yaşantım boyunca çalışma şeklim olmuştur. Kontratlarımın süresi hiç önemli değildir. Bu camia bana görev verdiği sürece ve hangi görevi verirse versin çalışmaya devam edeceğim.
En az 5 yıl daha Çeşme’ye gitmeyi de düşünmüyorum. Sadece her yıl olduğu gibi tatilimi orada geçireceğim. Merak edenler varsa, bunu benim ağzımdan duysunlar istedim.


http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...jk_fbahcehbrr8


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:55 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2