tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Beşiktaş (http://www.tualimforum.com/besiktas/)
-   -   Mustafa Denizli’nin Açıklaması (http://www.tualimforum.com/besiktas/43516-mustafa-denizli8217nin-aciklamasi.html)

Jaguar 22.02.10 08:29

Mustafa Denizli’nin Açıklaması
 
Mustafa Denizli’nin Açıklaması


Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Galatasaray derbisinin ardından şu değerlendirmeyi yaptı:
"İlk yarıda ortaya koyduğumuz futbol, üretmeye çalıştığımız ve ürettiğimiz pozisyonlar, hava toplarındaki kafa vuruşlarımız, yer toplarındaki vuruşlarımız, tarifi mümkünse biraz beceri noksanlığı ile sonuçlandı diyebiliriz. Tabii karşımızda oynayan, en azından beraberliğin kendisine çok fazla zarar getirmeyeceğini bilen bir durumda olan takım. Bütün bunlara rağmen 90 dakikayı değerlendirdiğimiz zaman, kazanmaya yakın olan taraf Beşiktaş'tı. Sonuçta bizim üzüldüğümüz Galatasaray'ın az da olsa sevindiği bir sounç ortaya çıktı diyebiliriz. Önümüzdeki haftalar çok şeylere gebe. Beşiktaş, bu mücadeleyi, bu tempolu futbolu her hafta artırmak mecburiyetinde ve artıracak; bu yarışın içinden asla ve asla kopmayacak.
Derbiye yakışan tempoda heyecanlı, hakikaten üst düzey bir lig mücadelesi oldu. Kısacası burada galibiyeti hedefleyen, bekleyen bizdik, olmadı. En azından şu andaki tablonun muhafaza edildiği bir gece olarak kaldı. Her hafta ligde bir çok şey değişecektir. Mücadeleden, takımın isteğinden, düşüncemizden 'memnun değiliz' demem takımıma haksızlık olur."

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a..._10_denizlihbr


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:25 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2