tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Beşiktaş
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Beşiktaş Beşiktaş taraftarının köşesi,beşiktaş spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Hazırlıklar Bugün Başlıyor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
668

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.03.10, 14:14   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Hazırlıklar Bugün Başlıyor

Usta ayaklar



Siyah-beyazlı takım, yıldız futbolcuların 4 gol attığı 4 maçta 12 puan almayı başardı


Turkcell Süper Lig'de 23. haftada Kayserispor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, özellikle Tabata ve Tello'nun skorer yönlerini gösterdiği maçlarda etkili bir performans sergiliyor. Beşiktaş, bu iki usta ayağın iyi oynadığı, hücumda etkili olduğu maçlarda gol bulmakta ve kazanmakta zorlanmazken; Rodrigo Tello'nun yanı sıra Brezilyalı Rodrigo Tabata da siyahbeyazlı formayla 2'şer gol attı. Bu oyuncular ürettikleri skorla takımlarının 12 puan almasında başrol oynadılar.

Manu'yu salladı
Beşiktaş, en çok eleştirilen isimlerinin başında gelen Tello ve Tabata'nın gol attığı lig maçlarının tamamını kazandı. Siyah- beyazlılar, iki oyuncunun gol bulduğu karşılaşmalarda 4 galibiyet alıp 12 puan toplarken; 9 gol attı, sadece 2 gol yedi. Şilili oyuncu Tello, Antalyaspor ve Kayserispor maçında skorer kimliğini gösterirken, Tabata ise Denizli ve G.Birliği karşılaşmalarında gollerini attı. Tello aynı zamanda, Beşiktaş'ın deplasmanda kazandığı Manchester United maçının da tek golünü atan isim oldu.

Fink sırrını açıkladı



Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Michael Fink, tüm karşılaşmalarda aynı ciddiyeti gösterdiğini ve maçı 2-3 gün önceden oynamaya başladığını söyledi.


Michael Fink, Beşiktaş Dergisi'nin mart ayı sayısında yer alan röportajında, her maça performansını yüzde yüz yaymak istediğini belirterek, ''Benim futbol anlayışım, her maça ayrı ayrı hazırlanmak, her maça yüzde yüz olarak performansımı yayabilmek. Bu benim profesyonellik ve futbol anlayışım olduğu için tüm maçlarda aynı ciddiyeti gösteriyorum. Tabii ki bazı maçlarda gol atarak daha çok sivrilebiliyorsunuz ama benim hedefim elimden gelenin en iyisini her maç verebilmek'' dedi.



Holosko, en iyi 6. futbolcu



Beşiktaş'ın Slovak futbolcusu Holoska'ya büyük onur!..


Beşiktaş'ın Slovak futbolcusu Filip Holosko, ülkesinde yılın en iyi 6. futbolcusu seçildi. Napoli'de forma giyen Hamsik 295 puanla ilk sırada yer alırken, Holosko ise topladığı 105 puanla 6. sırada kendisine yer buldu. Listede Bochum'da forma giyen Sestak 2, bir ara Trabzonspor'un ilgilendiği Legia'nın kalecisini Mucha ise 3. sırada yer aldı.

fotomac.com.tr / özel haber
Beşiktaş'a miras kaldı



Beşiktaş'ta uzun yıllar yöneticilik yapan ve 2001 yılında vefat eden Şevket Belgin'in, siyah-beyazlı kulübe, adına tesis yapılması şartıyla miras bıraktığı dairenin satışından elde edilen 860 bin TL, kulübe verildi.


Belgin'in adına avukatı ve eski Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüsnü Güreli, evin satışını gerçekleştirip, 860 bin TL olan geliri bugün kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile imzalanan protokol sonrası kulübe teslim etti.

% 51 şampiyonuz



Kayseri virajını kazasız dönmelerinin çok önemli olduğunu belirten Prof. Düren, "Şampiyonluk şansımızı artırdık" dedi


Adım adım zirvey
Basın sözcüsü Prof. Mete Düren, Kayseri galibiyetinin ardından hedefe daha da yaklaştıklarını söyledi. Düren, kritik maçlardan önce "% 51 kazanırız" diyen Denizli gibi konuşarak, "Şampiyonluk şansımızı % 51 görüyorum" ifadesini kullandı.

İki zorlu engel
Keskin bir virajı daha kazasız döndüklerini ifade eden Düren şöyle konuştu: "Hem biz kazandık, hem rakiplerimiz kaybetti. Bu maçı kaybetseydik şansımız azalacaktı. Önce erteleme maçımızı, ardından da Denizlispor engelini kayıpsız geçersek müthiş rahatlarız."

Muhammet planı



Yönetici Sinan Vardar, Muhammet'i "A takıma" kazandırmaya odaklandı. Vardar'ın, U-15'te görev yapan Muhammet'in A2 takımıyla da maçlara çıkartılarak, geleceğe hazırlanmasını planlandığı öğrenildi. 1.65 boyuna ulaşan Muhammet'in, 16 yaşında A takıma yükselmesi hedefleniyor.




Hazırlıklar Bugün Başlıyor


Futbol Takımımız, Büyükşehir Belediyespor ile 10 Mart Çarşamba günü oynayacağı erteleme maçının hazırlıklarına bugün (2 Mart) başlayacak.
Cumartesi günü Turkcell Süper Ligi'nin 23. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Siyah-Beyazlılarımız, Ankaraspor karşılaşmasına denk geldiği için ligin 24. haftasını maç yapmadan geçecek.
Takımımız, 2 günlük izinden sonra 18. haftanın ertelemesinde Büyükşehir Belediyespor ile 10 Mart Çarşamba günü oynayacağı karşılaşma için bugün (2 Mart) topbaşı yapacak. Takımımız, bugün saat 17.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacak. Antrenmana milli takımlarda bulunan Tello, Sivok, Holosko, Ekrem Dağ ve Necip Uysal katılamayacak. İdman basına kapalı olacak.






--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
basliyor, bugun, hazirliklar, hazırlıklar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
2013 Ramazan Ayı Ne Zaman Başlıyor - 2013 Ramazan Hangi Tarihte Başlıyor Kartal Ramazan Özel / Oruç / Kurban Bayramı 0 03.07.13 01:11
Güreş Milli Takımı'nda hazırlıklar tamam Jaguar Diğer Spor Dalları 0 22.04.10 11:11
Trabzonda Hazırlıklar Tamamlandı Jaguar Trabzonspor 0 14.04.10 14:38
Hazırlıklar Tamamlandı Jaguar Trabzonspor 0 06.03.10 17:05
ÖSS başvuruları bugün başlıyor Jaguar Güncel Haberler Aktuel 0 03.03.08 03:08


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:44 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2