tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Beşiktaş (http://www.tualimforum.com/besiktas/)
-   -   Tatsız İdman (http://www.tualimforum.com/besiktas/43751-tatsiz-idman.html)

Jaguar 22.03.10 09:22

Tatsız İdman
 
Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli 2 puanı yitiren Beşiktaş, gelecek hafta sahasında Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.


Teknik direktörü Mustafa Denizli'nin verdiği 1 günlük iznin ardından haftanın ilk çalışmasını bugün gerçekleştiren siyah-beyazlı takım, 6 oyuncusundan yoksun çalıştı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana, sakatlıkları bulunan Sivok, Rüştü, Tello, Nobre ile birlikte, izinli Ramazan Özcan ve Ferrari katılmadı. Yine sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman ile Bobo ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.
http://i.fotomac.com.tr/2010/03/21/2...1984016677.jpg
Kulüp doktoru Devrim Urgun, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Çek oyuncu Sivok'un mide rahatsızlığının devan ettiğini belirterek, Rüştü ve Tello'nun sol dizinde darbeye bağlı ağrıları olduğunu, Nobre'nin ise tedavisine devam edildiğini söyledi.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen ve koşularla başlayan antrenmanda siyah-beyazlılar, tek pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:55 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2