tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Beşiktaş
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Beşiktaş Beşiktaş taraftarının köşesi,beşiktaş spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Demirören, Gönlünden Geçen İsmi Açıkladı.
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
665

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 10.04.10, 11:55   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Demirören, Gönlünden Geçen İsmi Açıkladı.

Onu çok istiyorum

Münih’te transfer üssü kuran Demirören, gönlünden geçen ismi açıkladı.

“Mario Gomez’i almak için kulübü Bayern Münih’le masaya oturduk. Tek isteğimiz onu Beşiktaş’a getirmek. Bu transferi gerçekleştirebilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Beşiktaş, gelecek sezonun belki de en büyük transfer bombasını patlatabilmek için aylar önce çalışmalara başladı.. Çünkü hedefteki isim, hiç de daha öncekilere benzemiyor ve bir dünya yıldızı..

Çarşamba gecesi Münih’e giden başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı, yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ve menajer Ahmet Bulut’un gündemindeki bu isim ise Mario Gomez. Evet, inanması güç.. Fakat bu bilginin kaynağı, Beşiktaş adına söylenecek her şeyde ilk söz hakkı olan başkan Yıldırım Demirören..

İsterseniz ilk önce son birkaç günü özetleyelim.. Türk medyasında da yer bulduğu üzere siyah-beyazlıların gündemindeki isim Schalke’li Kevin Kuranyi’ydi. Demirören ve ekibi bu oyuncuyu almak için gerekli girişimlere başlamıştı ama Alman futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi bitecek olması ve Bundesliga’da 18 golle krallığa koşması, işin zora gireceğinin ilk göstergesiydi.

Ve Demirören de yaptığı sondajlar sonrası, daha büyük bir ismin Türkiye’ye ayak basabileceğini öğrendi. B.Münih’in geçen sezonun başında Stuttgart’tan 30 milyon Euro’ya transfer ettiği Gomez, şu anda Beşiktaş yönetiminin gündeminde ilk sırayı almış durumda..

İsim büyük olunca, biz de haberi doğrulatmak için siyah-beyazlıların ’en büyük’ ismine konuyu sorduk.. İşte aldığımız cevap: “Şampiyonlar Ligi’nde son M.United maçlarında sonradan oyuna girdi ve zaten bütün takımla beraber piyasası yükseldi. Fakat biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tek isteğimiz Gomez’i Beşiktaş’a kazandırmak. Bunun için gece-gündüz mesai vereceğiz.”

15-18 MİLYON EURO!

Peki kim bu Gomez? 24 yaşında ve 1.89 boyunda.. Almanya Milli Takımı’nın da ilk santrforu.. EURO 2008’de döküldükten sonra düşüşe geçeceğini tahmin edenleri, Bayern Münih’teki grafiğiyle şaşkına çevirdi.. Bu sezon oynadığı 26 lig maçında 10 gol-5 asist, toplamda da 43 maçta 15 gol-8 asisti bulunuyor. Geçen sezonu da 59 maçta 39 gol-13 asistle kapatan pivot santrfor, kariyerinde 233 karşılaşmada 117 gol atmayı başarmış bir isim..

Evet sıradaki soru belli, “Gomez’in fiyatı ne kadar?” Beşiktaş’ın edindiği ilk bilgilere göre 24 yaşındaki ismi almak isteyen kulüp asgari 15-18 milyon Euro ödemeli. Bu ücretin kaynağı ise Beşiktaş’ın kongre üyesi ve Palmali Şirketler Grubu’nun sahibi Azeri işadamı Mübariz Mansimov olacak.. Demirören, Mansimov’dan onayı almış olmalı ki, Münih’te Gomez’in peşinde koşuyor..

Wietmann: Kuranyi Türkiye’de oynar

Bir süre yer aldığı Beşiktaş gündeminden düşen Schalke’li Kevin Kuranyi hakkında, menajeri Wietmann, Vatan’a konuştu: “Kevin, Avrupa’dan ilgi görüyor. Türkiye’den talep sadece bir takımdan değil. Kulüp ismi veremem ama Türkiye’de büyük takımlar görüşmek istediler. Juventus’un ilgisi de doğru.

‘Kevin Türkiye’de oynamak istemiyor’ lafları da saçma. Her ülkenin büyük ve küçük takımları vardır. Türkiye’nin büyük takımları da mali açıdan güçlü ve olması gerektiği yerdeler.”

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
acikladi, demiroren, gecen, gönlünden, İsmi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Gönlünden Kopmak Deyiminin Anlamı ve Açıklaması Nokia Deyimler ve Açıklamaları 0 13.08.12 21:56
Milangaz Hacer Demirören Çok Programlı Lise Kocaeli Körfez - Milangaz Hacer Demirören SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 10.02.11 01:36
Demirören Alan İlköğretim Okulu Anamur Mersin - Anamur Demirören Alan İlköğretimOkulu Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 12.08.10 02:40
Demirören yeniden başkan Jaguar Beşiktaş 0 01.02.10 19:04
Demirören Fenerliler'den vazgeçmiyor! bad_boy Futbol 0 10.01.09 12:35


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:29 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2