tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Beşiktaş (http://www.tualimforum.com/besiktas/)
-   -   Kartal, Bir Maçla Sakatlar Ordusu Oldu (http://www.tualimforum.com/besiktas/44420-kartal-bir-macla-sakatlar-ordusu-oldu.html)

Jaguar 12.04.10 11:24

Kartal, Bir Maçla Sakatlar Ordusu Oldu
 
Kartal, bir maçla sakatlar ordusu oldu

http://www.yazete.com/pics/news/1104...5162926039.jpgTrabzonspor maçının yıldız ismi Rüştü'nün sakatlığının ciddi olması endişe yaratıyor.

İstanbul İnönü Stadı'nda Trabzonspor ile oynanan ve 0-0 biten maç Beşiktaş'a pahalıya patladı. Hem 2 puan kaybedildi, hem de 4 futbolcu sakatlandı. Karşılaşmanın son anlarında oyuna giren Mert Nobre'nin, ikili mücadelede sağ el tarak kemiği kırıldı. Nobre'nin sezonu erken kapatması bekleniyor.

Sol dizine darbe alan Ekrem Dağ'ın kontrolleri sonrası sol diz kapağı kemiğinde yoğun derecede ödem tespit edildi. Ekrem de en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Bir pozisyon sonrası sakatlandığı için oyundan alınan Rüştü'nün MR'ının temiz çıktığı, adelesinde yırtık olmadığı öğrenildi. Ancak şiddetli ağrılar için tedavi sürecinin ne kadar olacağı henüz belirsiz. Doktorlar tecrübeli file bekçisini Fenerbahçe derbisine yetiştirmeye çalışacak.

Sol ayak bileğinde darbeye bağlı ödem oluşan İbrahim Toraman'ın ise tedavisine başlanıldığı kaydedildi.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:34 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2