tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Beşiktaş (http://www.tualimforum.com/besiktas/)
-   -   Batuhan Karadeniz'ten Zehir Zemberek Açıklamalar.. (http://www.tualimforum.com/besiktas/45205-batuhan-karadenizten-zehir-zemberek-aciklamalar.html)

Jaguar 13.05.10 12:36

Batuhan Karadeniz'ten Zehir Zemberek Açıklamalar..
 
14 milyon verip geri alırlar

http://www.yazete.com/pics/news/1305...16524930_2.jpgEskişehirspor’a satılan Batuhan Karadeniz'ten zehir zemberek açıklamalar..

Beşiktaş’ın, 2.1 milyon euroya Eskişehir’e sattığı Batuhan Karadeniz dün son kez A2 maçında forma giymek istedi. Ancak Demirören izin vermedi. Golcü, “Şimdi gidiyorum, sonra 14 milyon liraya geri alırlar” diye de espri yaptı

Beşiktaş, önceki gün sürpriz bir açıklama yaptı, Batuhan Karadeniz’i 2.1 milyon euroya Eskişehirspor’a verdi. Dört yıllık anlaşan genç futbolcu, kimseye kırgın olmadığını söyledi, ancak ilginç ifadeler kullandı.
Milliyet'in haberine göre, bu sezon çoğunlukla A2 takımında görev yapan genç futbolcu, “Sanırım teknik direktörümüz Mustafa Denizli beni önümüzdeki sezon kadroda düşünmediğini ifade etmiş. Hocamızın bu kararından sonra yönetimimiz de beni çok isteyen Eskişehirspor’un teklifini değerlendirmeye almış. Sonuçta anlaşma yapıldı. Kimseye kırgın değilim. Denizli’nin kararına saygı duyuyorum ve ait olduğum yere gidiyorum” dedi. A2 takımının dünkü Kasımpaşa maçında oynayıp, son kez Beşiktaş forması giymek isteyen Batuhan Karadeniz, soyunma odasına indi, formasını bile giydi ancak Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Batuhan’ın görev yapmasına izin vermedi.

Siyah-beyazlı yönetimi iğnelercesine espri yapan Batuhan Karadeniz, “Şimdi gidiyorum ama ileride 14 milyon lira verip alırlar” diye konuştu. Bilindiği gibi Beşiktaş, Batuhan’ın Fenerbahçe ve Galatasaray’a transferini zorlaştırmak için sözleşmesine özel maddeler koydu.

İmam nikahı resmi olacak

Batuhan Karadeniz’in, Eskişehir’e gitmesinin perde arkasında aşk olduğu öğrenildi. Eskişehir’de yaşayan ve adını sır gibi sakladığı imam nikahlı eşiyle bu yaz evlenme hayalleri kuran genç oyuncunun, hem hüznü hem de mutluluğu bir arada yaşadığı vurgulandı. Eskişehir Başkanı Halil Ünal’ın, Batuhan Karadeniz’e, bu yaz dillere destan bir düğün yaptıracağı belirtildi. Beşiktaş’ın alt yapısında başlayan kariyerini Eskişehir’de devam ettirmek isteyen genç oyuncunun yakın çevresine her şeye yeniden başladığını söylediği vurgulandı.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:22 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2