tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Beşiktaş (http://www.tualimforum.com/besiktas/)
-   -   Serdar Özkan'dan Denizli'ye Rest! (http://www.tualimforum.com/besiktas/45242-serdar-ozkandan-denizliye-rest.html)

Jaguar 14.05.10 14:26

Serdar Özkan'dan Denizli'ye Rest!
 
Serdar Özkan'dan Denizli'ye rest!

http://www.yazete.com/pics/news/1405...58038324_2.jpgAdından çok söz edilen Özkan, antrenmanda yaptığı hareketle herkesi şoke etti...

Serdar Özkan, idmandaki çift kale maç için kendisine yelek uzatan Mustafa Denizli’ye, “Almıyorum” cevabını verdi. Denizli de bunun üzerine yeleği yere attı.

Beşiktaş’ta son haftaların en çok konuşulan ismi olan Serdar Özkan, dünkü antrenmanda yaptığı bir hareketle herkesi şoke etti... BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki idmanda taktik ağırlıklı çift kale maç oynatmaya karar veren teknik direktör Mustafa Denizli, futbolcuları as ve yedek olarak iki takıma ayırdı. Ardından, aslara ‘turuncu’, yedeklere ‘yeşil’ renk yelek dağıtmaya başlayan Denizli, sıra Serdar Özkan’a hiç beklemediği bir tepki gördü.

Toraman uyardı

Yedek takıma alınmasına sinirlenen genç futbolcu, “Almıyorum” dedi ve hocasının uzattığı yeleği almadı. Mustafa Denizli de bunun üzerine yeleği Serdar Özkan’ın önüne yere fırlattı.
Herkesin şaşkınlıkla izlediği bu tatsız olaya müdahale eden isim, takım kaptanlarından İbrahim Toraman oldu. Toraman hemen Serdar’ı uyararak, yere atılan yeleği almasını istedi. Serdar da yeleği sırtına geçirerek çift kale maça çıktı.

Antrenmana, sakatlıkları nedeniyle tedavi gören Yusuf Şimşek, Ekrem Dağ, Rıdvan Şimşek, Ferrari, Holosko, Tabata ile üniversite takımında bulunan Korcan katılmadı.

http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,25838,103744)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:36 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2