tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Beşiktaş (http://www.tualimforum.com/besiktas/)
-   -   Beşiktaş'ta Çıldıran Çıldırana (http://www.tualimforum.com/besiktas/45357-besiktasta-cildiran-cildirana.html)

Jaguar 20.05.10 08:29

Beşiktaş'ta Çıldıran Çıldırana
 
Beşiktaş'ta çıldıran çıldırana

http://www.yazete.com/pics/news/1905...3405918615.jpgToraman'ın, Bursaspor maçında kendi kalesine attığı gol başına bela oldu.

Beşiktaş'ın Başkanı Yıldırım Demirören'in Bursaspor beraberliği ile çılgına dönmesinin ardından, yıldız oyuncu İbrahim Toraman'da kendi kalesine attığı gol nedeniyle ağır suçlamalara maruz kalıyor.

Bursaspor maçında kendi kalesine gol atan İbrahim Toraman, bu olayı bazı çevrelerin “Bilerek yaptı” şeklinde yorumlamasına büyük tepki gösterdi.

Milli oyuncu, “Bu takımın kaptanıyım. Biz her maça kazanmak için çıkarız. Rakibin durumuna bakmayız. Haftalar önce hedeften koptuğumuz için maça tam anlamıyla motive olamadık belki. Ama böyle söylentiler çıkartanlara diyecek bir şey bulamıyorum. Sporcu ahlakım ve terbiyem bu tür kirli şeyler için müsait değil. Bu şekilde laf etmeye kimse cüret bile etmesin” dedi.

'EVET, HATA YAPTIM'

Herkesin önce aynaya bakması gerektiğinin altını çizen Toraman, “Futbolda her zaman hata var. Evet, ben de Bursaspor maçında hata yaptım. Ve bu sezon belki de kendime en çok kızdığım pozisyon buydu. Ama başka yöne çekmemek gerekir” açıklamasını yaptı.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:44 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2