tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Beşiktaş (http://www.tualimforum.com/besiktas/)
-   -   İspanyollar'dan Şok İddia! (http://www.tualimforum.com/besiktas/45570-ispanyollardan-sok-iddia.html)

Jaguar 27.05.10 08:48

İspanyollar'dan Şok İddia!
 
İspanyollar'dan şok iddia!

http://www.yazete.com/pics/news/2605...98777728_2.jpgBernd Schuster ile Beşiktaş arasında ön sözleşme olduğunu iddia edildi.

İspanyol spor gazetesi AS, Alman teknik direktör Bernd Schuster ile Beşiktaş arasında ön sözleşme olduğunu iddia edip, Getafe’nin Uruguaylı orta saha oyuncusu Juan Angel Albin’in de siyah beyazlılara gideceğini ileri sürdü.

"Alman teknik direktörün, Türk kulübüne gidişini garantilediğini" yazan AS gazetesi, Schuster’in geçmişte çalıştırdığı Getafe’deki Albin’i de siyah beyazlı kulübe götüreceğini kaydetti.

Albin için Espanyol kulübünün de teklifte bulunduğu, ancak Beşiktaş’ın önce hareket etmesinden dolayı Uruguaylı futbolcunun İstanbul’a gitmesinin
büyük
olasılık olarak görüldüğü ifade edildi. 23 yaşındaki Getafe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Albin’in, menajeri Daniel Fonseca aracılığıyla Beşiktaş ile görüşmelerini ilerlettiği bildirildi.

Öte yandan, Beşiktaş kulübünün görüştüğü İnterli Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma’nın, Real Madrid’e önerildiği öne sürüldü. AS gazetesi, İnter’in, teknik direktör Jose Mourinho’nun Real Madrid’e gitmesi için toplam 35 milyon Avro istediği, bu paraya Mourinho, Maicon
ve
Quaresma’nın bonservis ücretlerinin dahil olduğunu yazdı. Ancak Quaresma’yı "sorunlu bir futbolcu" olarak gösteren İspanyol gazetesi, Real Madrid’in kesinlikle bu futbolcuyu istemediğini belirtti.

İnter’in, sezon başına 3,5 milyon Avro alan Quaresma’dan kurtulmak istediği de savunuldu.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:34 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2