tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Beşiktaş
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Beşiktaş Beşiktaş taraftarının köşesi,beşiktaş spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Önemli Açıklamalarda Bulundu.
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
742

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 04.11.10, 10:30   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Önemli Açıklamalarda Bulundu.

"Porto bizim rakibimiz değil"

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, önemli açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Porto karşısına çıkacak Beşiktaş'ın teknik direktörü Bernd Schuster, rakiplerinden alacakları puan veya puanlarla gruptan çıkmayı garantileyebileceklerini söyledi.

Schuster, maçın yapılacağı Dragao Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmaların oynanılmadan kazanılmadığını ifade ederek, ''İşi bırakırsak zaten olmaz. Porto'nun evindeki gücünü herkes biliyor. Biz de 6 puanla geldik. Çıkaracağımız puan veya puanlarla gruptan çıkmayı garantileyebiliriz'' dedi.

Porto'nun kontra atağa çıkabileceği
ve
bu nedenle sistem değişikliğine gidip gitmeyeceği yönündeki soru üzerine Alman çalıştırıcı, ''Her maçtan sonra sistemi değiştirip değiştirmeyeceğimiz yönünde sorular geliyor. Şu ana kadar oynadığımız tüm takımlar kontra atakla oynadı. Şimdiye kadar bir değişiklik yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor aynı şekilde oynadı. Porto ilk maçta kontra atak oynamadı. Kırmızı karttan sonra ilerde bir oyuncu bıraktılar. O kırmızı kart olmasaydı muhtemelen kontra atak anlayışı olmayacaktı'' ifadelerini kullandı.

''ASLA MUTLU OLMAYACAĞIM''

Bernd Schuster, ''Takım istediğiniz seviyeye ne zaman gelecek?'' sorusunu ise ''Asla mutlu olmayacağım'' diye yanıtladı.

Son dönemde oyuncularla sıkıntı yaşadığı yönünde soru yönelten basın mensubuna, toplantının maçla ilgili olduğu hatırlatıldı. Schuster, buna rağmen soruyu tercüme ettirdi.

Çevirinin ardından açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, ''Aslında bunun hakkında konuşmaya gerek yok. Aramızda konuştuğumuz her şey medyada çıktığı için konuşacak bir şey yok'' dedi.

Porto teknik direktörünün Beşiktaş karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacağının hatırlatılması üzerine Schuster, ''Beşiktaş olarak hiçbir maça farklı bir şekilde çıkacağımızı söyleyemeyiz. Kendi futbolumuzu oynayacağız. Kendi sistemimizi ve düşüncemizi sahaya yansıtacağız. Porto'nun da Benfica ile maçı olacak. Bu önemli maç onların sorunu. Biz kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız'' diye konuştu.

Schuster, maçta kimin favori olduğu sorusunu da ''İlk maçta kimi söylediysem o favori. Bizim asıl rakiplerimiz Rapid Wien ve CSKA Sofya. 6 puanımızı da asıl rakiplerimizden aldık. Bu maçtan sonraki karşılaşmalar çok önemli. Bunları da en iyi şekilde atlatmaya çalışacağız'' diye yanıtladı.

''QUARESMA'YI GETİRSEYDİK FARKLI OLURDU''

Porto ile yaptıkları ilk maçta 4 eksikle oynadıklarına dikkati çeken Alman çalıştırıcı, şunları söyledi:

''Ancak maçları bu şekilde de oynamak zorundasınız. Porto da aynı şekilde sahaya çıkmak zorunda. Ben rakibin en iyi şekilde karşımızda olmasını isterim. Porto'da Falcao ve Hulk'un kaliteleri tartışılmaz. İlk maçımızda yaptığımız az sayıdaki hatayı Hulk iyi değerlendirmişti. Farkı yaratan oyuncu olmuştu. Quaresma'yı getirseydik bizim açımızdan da fark yaratacak oyuncu olabilirdi. Bu maçlar eşit düzeyde geçer. Bazen bazı oyuncular fark yaratabilir. Bunu da yarın göreceğiz.''

QUARESMA'NIN DURUMU

Sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Portekizli oyuncu Quaresma'nın durumuna değinen Schuster, ''Yaklaşık bir ay tedavi gördü. Geçen cumartesi gününden itibaren sahadaki antrenmanlara çıktı. Ancak takımla antrenman yapacak seviyede değil. Kendisi tedavisini sürdürüyor. Buraya gelmeyi çok istiyordu. Porto'da uzun süre tedavi görmesinin nedeni yarınki maçta oynamak istemesiydi'' diye konuştu.

Bernd Schuster, kadro konusundaki soruyu ise ''Son günlerden sonra mı soruyorsunuz. Geçen günkü kadroyla çok benzer bir kadro olacak. Bir yenilik Aurelio olacak'' dedi.

Alman teknik adamın, basın toplantısındaki ilginç el hareketleri ise dikkati çekti. İki elini çenesinin altında bağlayan Schuster, foto muhabirlerinin fotoğraflarını çektiği anda ellerini iki yana açarak ilginç bir şekilde görüntü verdi.

Bu arada bir kameramanın Schuster'den mikrofona daha yaklaşmasını istemesi üzerine Beşiktaş teknik direktörü, ''Daha ne kadar yaklaşabilirim Portolu'' diye karşılık verdi.

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamalarda, bernd, besiktas, bulundu, direktörü, onemli, schuster, teknik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Bernd Schuster Biyografisi-Bernd Schuster Hayatı-Bernd Schuster Kimdir? Metrix Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 10.06.10 17:35
Galatasaray eski yöneticisi Ergun Gürsoy önemli açıklamalarda bulundu. Jaguar Galatasaray 0 03.05.10 20:12
Beşiktaşlı yönetici,transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Jaguar Beşiktaş 0 29.04.10 12:30
Galatasaray'ın yeni transferi Radyospor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu Jaguar Galatasaray 0 21.04.10 13:08
Bernd Schuster Hayatı ( Biyografisi ) Metrix Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 21.12.08 18:50


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:01 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2