tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Beşiktaş (http://www.tualimforum.com/besiktas/)
-   -   Nihat Kahveci:Ben Kulübede Oturmam (http://www.tualimforum.com/besiktas/65292-nihat-kahveci-ben-kulubede-oturmam.html)

Jaguar 28.12.10 15:20

Nihat Kahveci:Ben Kulübede Oturmam
 
Ben kulübede oturmam

http://www.yazete.com/pics/news/2812...52174199_2.jpgBeşiktaş’ta bir türlü bekleneni veremeyen yıldız futbolcu, Nihat konuştu.

Yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Nihat Kahveci, “Antalya kampının yıldızı olacağım” dedi. Yeni transferlerin Süper Lig’deki güç dengelerini değiştireceğini söyleyen Kahveci, “Quresma takıma ilk geldiğinde nasıl bir futbolcu olduğunu merak ediyorduk. Havalı mı? Kendini beğenmiş mi kısa sürede anlayacaktık bunu. Ancak, bize çabuk ayak uydurdu. Kısa zamanda sempatik tavırlarıyla hepimizle sıkı dostluklar kurdu. Yeni Portekizliler Simao, Fernandes ve Almeida da bizde adaptasyon sıkıntısı çekmeyecek. Hepsi de kaliteli oyuncu ancak şunu herkes bilsin ki; Nihat Kahveci bu takımda yedek kalmayacak. Kimin kulübede oturacağını göreceğiz” dedi.

HER ŞEY PARA DEĞİL

Beşiktaş’tan aldığı yıllık 3.5 milyon euroluk ücretin sürekli gündeme getirildiğini belirten Nihat Kahveci, “Beşiktaş formasını giymek çok şeye bedeldir. Sezonun ilk yarısında şans bulduğum maçlarda takımımın başarısı için elimden geleni yapmaya çalıştım. Ama kimse hırsımdan bahsetmedi. Porto deplasmanında attığım golden sonra o gece sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Özgüvenimi yeniden kazanmıştım. Ancak
kısa
süre sonra sakatlandım ve takımdan uzak kaldım. Hocam benden memnun olduğunu söylüyor. Başkanımız sürekli moral veriyor. Ligin ikinci yarısını iple çekiyorum. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ne gitmek. Bu kadroyla orada büyük işler yaparız” diye konuştu.



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:33 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2