tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Bilişim ve Teknoloji Haberleri (http://www.tualimforum.com/bilisim-ve-teknoloji-haberleri/)
-   -   Galaxy S3'ü Tahtından İndirecek Telefon (http://www.tualimforum.com/bilisim-ve-teknoloji-haberleri/103046-galaxy-s3u-tahtindan-indirecek-telefon.html)

ASYA 27.08.12 14:57

Galaxy S3'ü Tahtından İndirecek Telefon
 
Galaxy S3'ü Tahtından İndirecek Telefon
Performans canavarı Samsung Galaxy S3'ün krallığı LG Optimus G yüzünden kısa sürecek gibi.

Şu sıralar en gözde akıllı telefon olan Samsung Galaxy S3, başarısını büyük oranda zamanın ötesindeki donanımına borçlu. AMOLED ekranı ve çılgın işlemcisi, ürünün başarısında büyük rol oynuyor. Kafalardaki "Acaba S3'ü tahttan kim indirir?" sorusunun cevabı, zannediyoruz ki hazır: LG Optimus G.


LG'nin hazırlamakta oldu Optimus G akıllı telefonu, firmanın üst uç seviye ürünü olacağı gibi, aynı zamanda dünyanın da üst uç performans sunan ürünü olacak gibi görünüyor. 4.7 inçlik ekranı, 1280 x 720 piksel çözünürlük sağlayabiliyor. Galaxy S3'e göre yarattığı en büyük fark, tam 2 GB RAM'e sahip olması. Altta onlarca program çalışıyor olsa bile, telefon gıkını çıkarmayacak gibi görünüyor.

Ayrıca Qualcomm'un çılgın S4 Pro işlemcisini kullanan telefon, her 4 çekirdeği de 1.5 GHz hızında çalıştıracak. Bu çip, içerisinde Adreno 320 GPU içeriyor. S4 Pro'nun internette ortaya çıkan bazı testlerinde, performansının neredeyse A5X seviyesinde olduğunu görüyoruz. Tegra 3 ve Exynos'un, Snapdragon S4 karşısında resmen ezildiği söyleniyor.

İşlem gücü, RAM ve GPU'dan voleyi vurmasını beklediğimiz LG Optimus G, kamerasıyla da Galaxy S3'e toz yutturacak gibi. 13 megapiksellik kamerası, Galaxy S3'ten tam 5 megapiksel daha büyük. Ayrıca bataryası da tam 2150 mAh olacak.

Daha yeni Apple'dan patent darbesini yiyen Samsung, bakalım LG'ye nasıl bir karşılık verecek...

Kaynak : haberler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:05 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2