tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Bilişim ve Teknoloji Haberleri (http://www.tualimforum.com/bilisim-ve-teknoloji-haberleri/)
-   -   Tembellikte son nokta: "Banyo makinesi" (http://www.tualimforum.com/bilisim-ve-teknoloji-haberleri/29097-tembellikte-son-nokta-quotbanyo-makinesiquot.html)

tualim 19.04.09 01:50

Tembellikte son nokta: "Banyo makinesi"
 
Tembellikte son nokta: "Banyo makinesi"


http://img228.imageshack.us/img228/6...nnoktabany.png

Tembellerin daha yaratıcı olduğu söylentileri, Japonların yeni icadı "Banyo makinesi" ile bir kez daha ispatlanmış oldu.Chip Online - Hızlı bir duş almak ye da uzun uzun banyo keyfi yapmak arasında gidip geliyorsanız Japonların son icadına bir göz atmanızda fayda var.
Bu yeni makine bir yıkama makinesi. Ama çamaşırlarınızı değil kendinizi yıkamanız için. "Avant Santelubain 999" gibi son derece bilim-kurgusal bir isme sahip olan makinenin görünüşü de akıllara Uzay Yolu dizisindeki cihazları hatırlatıyor.
Bu cihaz ile yıkanmak istediğinizde tek yapmanız gereken içine uzanmak ve kapağını kapatmak. Cihaz bir yandan sabun, diğer yandan tazyikli su kullanarak sizi tertemiz yapacak.
Üstelik isterseniz kullanacağınız sabun ve şampuanı değiştirerek, banyonuzu bir aroma terapi seansına da dönüştürebilirsiniz. Siz banyouzu bitirip çıktıktan sonra cihaz kendisini de temizlemeyi ihmal etmiyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:38 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2