tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç. (http://www.tualimforum.com/bir-ankara-polisiyesi-behzat-c/)
-   -   Behzat Ç.34.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/bir-ankara-polisiyesi-behzat-c/70701-behzat-c34bolum-ozeti.html)

Başak 28.06.11 20:35

Behzat Ç.34.Bölüm Özeti
 
Behzat Ç.34.Bölüm Özeti

MAZİDEN GELEN




Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin bu Pazar ekrana gelecek bölümünde Ercüment Çözer, (Nejat İşler) yeniden sahneye çıkıyor. Ercüment’in arkasındaki gizli güçler, artık olayları sorgulamaya başlıyor. Bu bölümde ayrıca gazeteci Ilgın (Aslı Tandoğan) , ve Ağır abi (Zafer Algöz) de yer alıyor.

Güngör Şafak adındaki iş adamı, göğsünden tek kurşunla vurulmuş olarak evinde ölü bulunur. Olay yerinde boğuşma izi, kapıda da herhangi bir zorlama yoktur. Behzat Ç., Güngör’ün tanıdığı biri tarafından öldürülme ihtimali üzerinde durur.Karısı Leyla başta olmak üzere Güngör’ün yakın çevresi sorguya alınır. Güngör, kısa süre önce kayınbiraderi Suat’ı şirketten para çaldığı iddiası ile işten atmıştır. Bununla birlikte Güngör’ün eski karısı Mürvet ile de bir husumeti olduğu anlaşılır. Ekibiyle birlikte cinayeti aydınlatmaya çalışan Behzat Ç.,kendisini hiç beklemediği bir bulmacanın içinde bulacaktır.
Öte yandan Behzat Ç., Berna’nın ölüm anını gösteren görüntülerin orijinalini bulma konusunda kararlıdır. Ankara’ya gelen Ercüment, Behzat Ç.’yi arayarak görüntülerin kendisinde olduğunu söyler. Behzat Ç. görüntülere ulaşmak ve Ercüment’i yakalamak için Ankara’nın altını üstüne getirecektir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:15 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2