tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   Yükselen Burç - Yükselen Burç Nedir (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/117333-yukselen-burc-yukselen-burc-nedir.html)

Okyanus 21.12.12 14:45

Yükselen Burç - Yükselen Burç Nedir
 
Yükselen Burç - Yükselen Burç Nedir

Yükselen burç demek 1. evdir. Yani kişi doğduğu anda doğu ufkunda hangi burç yükseliyorsa ona yükselen burç denir. Yükselen burç hangi burçtaysa kişi oraya doğru çekilir. Örneğin bir kişinin yükseleni yay ise, dışardan bakan insanlar o kişiyi yay burcu gibi algılarlar.

Okyanus 21.12.12 16:30

Yükselen Burç - Yükselen Burç Nedir - Yükselen Burçlar
 
Yükselen Burç - Yükselen Burç Nedir - Yükselen Burçlar

Bir insanın dünyaya geldiği tarihte ki güneşin içinde bulundu burç o insanın burcu olarak kabul edilmektedir. Dünya çevremizde yirmi dört saatte bir devir yapmaktadır. Bir burç yaklaşık olarak iki saatte 30 derece ile doğudan batıya doğru ilerlemektedir.

Bir insanın doğum anında dünyanın doğu kısmında yükselen bir burç vardır. Bir insanın doğduğu anda dünyanın doğu kısmında yükselmekte olan burç o insanın yükselen burcu olarak kabul edilir.

Yükselen burcu kesin olarak bilmek için, o kişinin doğum saati ve dünyaya geliş yeri (enlem, boylam) tam olarak bilinmelidir. Doğum yerine göre ortaya çıkacak olan saat farkları yükselen burcun yanlış hesaplanmasına sebep olabilir.

Bir insanın yükselen burcu, o insanın kendi burcu kadar kişiliği ve yaşanılacak olayları üzerinde etkili olabilmektedir. Bazı astrologlar tarafından yükselen burcun, insanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghayatının yarısından sonraki dönemlerinde oldukça etkili oldugu düşünülmektedir. İnsanların hayatının bir döneminden sonra kişiliklerinde olacak değişiklikler için yükselen burc etkili olabilir.

Yükselen Burç tavırlarımız, düşüncelerimiz, dışarıya yansıtmış olduğumuz duygular ve fiziksel görünümümüzün başlangıç noktasıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:33 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2