tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   4 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/13896-4-eylul-2008-gunluk-burc-yorumlariniz.html)

Okyanus 04.09.08 12:33

4 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız
 
Koç
21 Mart - 19 Nisan
Bir tanıdığınızın başından geçmiş doğaüstü bir olayı ondan dinleyebilirsiniz. Duyduklarınıza sakın inanmayın. Ne kadar güvenilir bir insan olsa da, anlatılanları sorgulamanız gerekli.
Birlikte olduğunuz insan maddi sorunları olduğunu sizden saklıyor. Onunla bu konuyu gündeme getirmek için konuşmanız gerekli.


Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs
Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız. Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız. Yine de kontrollü olmayı ihmal etmeyin.
Birlikte olduğunuz insanın her söylediğinin bugün özel bir anlam ifade ettiğine emin olabilirsiniz. Onu dikkatle ve gönülden inanarak dinlemesini bilmelisiniz.


İkizler
21 Mayıs - 21 Haziran
Oldukça yoğun tempolu bir gün sizi bekliyor. Haftabaşı oldukça dinç olmanıza ve rahat geçmesine rağmen, bugünden itibaren sizi bekleyen sıkışıklığa hazır olmalısınız.
Sevdiğiniz kişiyle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız. Yoksa hayal kırıklığına uğrar ve çok üzülebilirsiniz.


Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz
Kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı kullanarak yeni bir tarz belirlemeye çalışmalısınız. Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, moralinizin yükselmesine ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.
Bu aralarda romantizme duyduğunuz ihtiyaç her zamankinden daha fazla. Neden bu ihtiyacı gidermeyi sevdiğiniz insanla denemiyorsunuz?


Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos
Evinizde yapmak istediğiniz değişimleri planlamak için son derece uygun bir gündesiniz. Bunlarla ilgili olarak yeni alternatifleri inceleyebilir, bütçe çalışmaları yapabilirsiniz.
Partnerinizin de zaman zaman problemleri olması normal değil mi? Neden karşınızda insanüstü bir varlık bekliyorsunuz?


Başak
23 Ağustos - 22 Eylül
Alacağınız bir haber sizi sevindirecek.
Telefonda ilk kez konuşacağınız karşı cinsten birinin konuşma tarzından ve sesinden çok etkilenebilirsiniz. Ama kendisiyle yüzyüze geldiğinizde ciddi bir hayal kırıklığı yaşamanız söz konusu.



Terazi
23 Eylül - 22 Ekim
Önünüzde açılan yeni yolda, maddi alanda sağlam adımlarla yürüyebilirsiniz. Bu yenilikleri iyi değerlendirmeli ve gerçekçi hedefler için kullanmalısınız. Her zaman önünüze çıkacak türden fırsatlar değil.
Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız. Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.



Akrep
23 Ekim - 21 Kasım
Duygularınızı denetlemeyi öğrenmeniz gerekiyor. Reaksiyonlarınızı da kontrol etmediğiniz için çevrenizde patavatsız bir insan olarak tanınmaya başladınız. Zaman içinde bu yüzden daha büyük problemler yaşayabilirsiniz.
İlişkinizi daha iyi bir hale getirmek için sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapmaya çalışın. En azından daha uyumlu olmayı denemeniz bile çok pozitif etki yaratabilir.


Yay
22 Kasım - 21 Aralık
Bugünlerde kendinizi dünyevi yaşamın gereksinimleriyle bunalmış hissedebilirsiniz. Ama insanın bazı şeyleri bir anda bırakıp gidemeyeceğinin, sorumluluk ve kuralları aşamayacağının da farkındasınız.
Sevdiğiniz insanın günlük temposunun ağırlığı, size istediği kadar zaman ayıramamasına neden oluyor. Bu durumu sizin kıskanmanıza neden olsada o size sadık anlayışla karşıladığınızı ona göstermelisiniz.


Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak
Dostluklarınıza güvenmekte hiç de haksız değilsiniz. İhtiyacı olan her anda, yanıbaşında insan bulabilen nadir şanslı insanlardan birisiniz. Tabii bu ilişkiler tek taraflı değil. En az siz de onlar kadar dikkatli ve verici bir tavra sahipsiniz.
Sevdiğiniz insanın arkadaşlarıyla tanışacak ve size ne kadar önem verdiğini bir kez de onlar sayesinde göreceksiniz. Ona karşı hissettiğiniz her duygunun, onda saklı bir karşılığı var.



Kova
20 Ocak - 18 Şubat
Kariyer hedeflerinizi tekrardan gözden geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Her zamanki gerçekçiliğinizle, daha mantıklı hedeflere kanalize olabilir ve başarıyı yakalayabilirsiniz.
Sevdiğiniz kişiyle ailesi hakkında konuşmak fikrinden vazgeçmelisiniz. Sorunlarını kendisi fark edinceye kadar sabredin.



Balık
19 Şubat - 20 Mart
Oldukça pozitif, verimli ve günlük yaşamın daraltısından rahatlıkla kendinizi sıyırabileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel olarak o kadar aktifsiniz ki, bugün kendinizi tamamıyla ütopik düşüncelere kaptırabilirsiniz. Kontrollü olun demeye gerek yok, zaten içsel disiplininiz daha ileri gitmenizi engelleyecektir.
Sevdiğiniz insanın iş seyahatinde olması yüzünden kendinizi yalnız hissedebilirsiniz, ama onun ailesinden birileriyle çok hoş vakit geçirebileceğinizi de bilmelisiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:15 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2