tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   23 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/15141-23-eylul-2008-gunluk-burc-yorumlariniz.html)

Okyanus 23.09.08 04:17

23 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız
 
Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Çok dikkatli olmasanız bile ve istekleriniz güçlü. Heyecan verici gelişmelerin içinde bulunduğunuzu hissedeceksiniz. Yeni atılımlar yapmak için büyük istekler duyabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece sıcak ve yoğun olacak. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz.


Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Görüştüğünüz kişilerden alacağınız destek yeni atılımlar yapmanıza neden olacak. Yepyeni ve ilginç girişimlerde bulunabilirsiniz. Moralinizi yükseltecek ve içinizdeki istekleri uyandıracaksınız. Gelişmeler de umut verecek.


İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Gergin ve sinirli bir tavır içinde bulunmanız mümkün. Ancak, bugün duygularınızı denetim altına almayı başaracaksınız. Yakın akrabalarınız ve özellikle hanımlarla ilişkilerinizde anlaşmazlık ve sorun çıkabilir.


Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Keyifli ve rahat olabileceğiniz bir gün. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için gayret göstereceksiniz. Hesapta olmayan değişiklikler yaşayabilirsiniz. Dikkatinizi işlerinize yöneltecek, başarılı olacaksınız.


Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Enerjinizi işlerinize yöneltebilirseniz başarılı olacaksınız. Sevdiğinizle aranızda yoğun bir ilişki başlayabilir. Heyecan verici olaylar yaşayabilirsiniz. Fakat, herşeye rağmen öfkeli ve kararsızlıklar içinde bulunabilirsiniz.


Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Hayatınıza anlam kazandıracak yeni girişimlerde bulunmanız mümkün. Parasal konularda meydana gelen gelişmeler heyecan verici olabilir. Atılım yapabilirsiniz. İstekleriniz sizi yönlendirebilir. Sezgilerinize güvenin.

Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Kararlarınızı uygulamak için kendinizi fazla zorlamayacaksınız. Gelişmeleri sakin biçimde izleyebilir, olayları anladıktan sonra karar verebilirsiniz. Bugün çalışmalarınızı her zaman olduğu gibi sürdüreceksiniz.


Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Biraz karmaşık duygular içinde olabilir, uzaklarda bulunan bir dostunuzla görüşmekten heyecan duyabilirsiniz. Ne istediğinizi açık ve anlaşılır biçimde ifade edecek, ikna edici davranışlarınızla etkileyici olacaksınız.


Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Biraz telaşlı ve sabırsız davranmanız mümkün. İstekleriniz giderek fazlalaşıyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler beklenmedik biçimde gelişebilir. İş arkadaşınızla aranızdaki ilişki aşka dönüşebilir. Güçlü hissedeceksiniz.


Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Duygularınızı denetim altına almayı başaracaksınız. Dikkatli ve planlı davranabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz fırsatlarla karşılaşabilir, bunları çok iyi değerlendirebilirsiniz. İsteklerinizi kolay anlatabilirsiniz.


Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Geriliminizi sevdiğinize yansıtmaktan kaçınmalısınız. İlişkilerinizi daha yumuşak ve anlayışla yürütmeye özen gösterin. Enerjinizi yapıcı yönde kullanmaya dikkat edin. İstekleriniz giderek artacak.


Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Duygularınızın yoğun olduğu bir gündesiniz. Alacağınız bir haber yüzünden heyecanlanabilirsiniz. İsteklerinizi ortaya koyarken duygusal davranmayın. Çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde tedbirli davranmanız gerekiyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:25 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2