tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   25 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/15393-25-eylul-2008-gunluk-burc-yorumlariniz.html)

Okyanus 25.09.08 04:57

25 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız
 
Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün alacağınız haberlerin doğru olup olmadığını araştırmadan tepki göstermeyin. Yanlış anlamalar olabilir. Olaylar karşısında heyecanlanabilirsiniz. Yazışmalar ve iletişimlerle ilgili aksaklıklar olabilir.


Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Düşüncelerinizi ve planlarınızı uygulayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Elinize geçen fırsatları hemen değerlendirin. Gelişmeler beklediğiniz gibi sonuçlanacak. Yakınlarınızla ilişkileriniz de giderek daha sıcak olacak.



İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Başladığınız işleri sürdürmeye devam edeceksiniz. Biraz gergin ve sabırsız olmakla birlikte hızlı ve enerjik davranabilirsiniz. Yolculuklar yapabilir, uzun seyahatlere çıkabilirsiniz. Dikkatiniz artıyor.



Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün alıngan ve dikkatsiz olabilirsiniz. Fakat, sakin ve anlayışlı davranmayı başarabileceksiniz. Özellikle hanım dostlarınıza karşı yumuşak ve hoşgörülü olacaksınız. Parasal konulara yönelik çalışmalarınız artacak.



Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Tedirgin ve karamsar duygular içinde bulunsanız bile bunları yansıtmayacak ve enerjik bir biçimde çalışmalarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanabilir, ilginç teklifler alabilirsiniz.



Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
İş arkadaşlarınız ve dostlarınızla aranızdaki ilişkiler son derece sıcak biçimde devam edecek. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracak ve önceden almış olduğunuz kararları dikkatle uygulayacaksınız.



Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Olayları farklı açıdan değerlendirebilir, çevrenizdeki kişileri yönlendirmek için büyük bir gayret içine girebilirsiniz. Son derece etkileyici ve hoş bir görünüm içinde bulunacak ve çevrenizin dikkatini çekeceksiniz.


Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Alacağınız bazı haberler keyfinizi arttıracak. Duygularınızı denetim altına alabilir, sizi rahatsız eden konulardan uzaklaşabilirsiniz. En azından daha dikkatli ve tedbirli davranacaksınız. Böylece ilişkinizi düzenleyebilirsiniz.



Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Parasal konulara yönelik daha kuvvetli istekler duyabilirsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda meydana gelen gelişmeler oldukça hızlı olacak. Seyahate çıkma arzunuz yükselecek. Olabilecek istekler içinde bulunun.


Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostunuzla tesadüfen karşılaşacak ve keyifli vakit geçireceksiniz. Eski günlerden ve hatıralardan konuşmak size büyük keyif verecek. Ufak tefek huzursuzluklar duyabilirsiniz.


Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Farklı istekler içinde bulunabilir, alışılmışın dışında beklentiler içinde bulunabilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Hanımlarla ilişkilerinizde sabırlı davranın.


Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Bugün düşüncelerinizi denetim altına alabilirsiniz. Ancak, yine de duygularınız kabarıp hareketlenecek. Bilinçaltınız ortaya çıkabilir ve tedirgin edici sorgulamalar içine girerek kendinizi zorlayabilirsiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:39 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2