tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   26 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/15412-26-eylul-2008-gunluk-burc-yorumlariniz.html)

Okyanus 26.09.08 04:10

26 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız
 
Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Neler yapacağınızı belirleyebileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızı keyifle yapabilirsiniz. Bu arada parasal konularda çıkan bazı pürüzlere sıkılsanız bile, sorun haline getirmeyeceksiniz. Duygularınızı kontrol etmelisiniz.


Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Kendinize olan güveniniz son derece yüksek olacak. Yeni girişimlerde bulunabilir, başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz destekliyor. Öğleden sonra alacağınız bir haber keyfinizi arttıracak.


İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Duygularınızı kontrol etmek size zor gelebilir. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınıza rastlayabilir, birlikte hoş vakit geçirebilirsiniz. Tabii bu arada duyacağınız bazı sözlere içerleyebilirsiniz.

İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Duygularınızı kontrol etmek size zor gelebilir. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınıza rastlayabilir, birlikte hoş vakit geçirebilirsiniz. Tabii bu arada duyacağınız bazı sözlere içerleyebilirsiniz.


Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
İşlerinizle ilgili gelişmeler keyfinizi yerine getirecek. Moraliniz yükseldiği için daha başarılı olabilirsiniz. İstekleriniz giderek artıyor. Ve bu isteklerinizi sevdiğinize bildirebilir, onun desteğini alabilirsiniz.


Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Daha dikkatli ve kararlı davranabileceksiniz. Geleceğe yönelik isteklerinizi sevdiğinize rahatça anlatabilir, planlarınızı onunla paylaşabilirsiniz. Fikirlerinizi uygulamak için enerjiniz yeterli olacak.


Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Haberleşme trafiğinizde aksaklıklar olabilir. Aradığınız kişiyi bulamayıp sıkılabilirsiniz. Veya arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar olabilir. Öğlene doğru rahatlayacak ve duygularınızı denetim altına alacaksınız.


Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Düşüncelerinizi ve ne istediğinizi çok iyi ifade edebilirsiniz. Grup çalışmaları ve başarılı organizasyonlar yapabilirsiniz. Son derece etkileyici ve ikna edici olacaksınız. Ancak, bazı olaylar duygularınızı yükseltebilir.


Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Geleceğe yönelik yeni beklentiler içine girebilirsiniz. Çok daha olumlu ve kararlı davranmayı başaracak, tedirginliğiniz devam etse bile kontrollü davranmayı başaracaksınız. Parasal harcamalarınıza özen gösterin.


Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Aklınızdan geçtiği gibi konuşmaktan kaçınmalısınız. Farkında olmadan arkadaşlarınızı kırabilirsiniz. Karar vermeniz gereken durumlarda tedbirli davranmalı, aklınızdan geçenleri düşünmeden söylememelisiniz.



Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Bugün kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. İçinizde büyüyen istekler sizi yönlendirebilir. Duygularınızı sevdiğinize anlatabilir, parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunurken heyecan duyabilirsiniz.
Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Ne istediğinizi bilecek ve kararlı davranacaksınız. Sosyal ve kültürel faaliyetleriniz hareketlenecek. Sevdiğinizle birlikte toplantılara katılabilirsiniz. Zaman zaman tedirgin ve endişeli bir tavır içine girmeniz mümkün.


Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Planlarınızı uygularken bazı karışıklıklar çıkabilir. Bu nedenle duygu ve düşüncelerinizi denetlemeniz zor olabilir. Dikkatinizi bir noktaya odaklamalısınız. Öğlene doğru duygularınızı kontrol edecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:25 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2