tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   28 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/15478-28-eylul-2008-gunluk-burc-yorumlariniz.html)

Okyanus 28.09.08 03:34

28 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız
 
Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Gün içinde alacağınız bir haber, kafanızı karıştırabilir. Fazla düşünmeden tepki gösterebilir, ani kararlar alabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ve komşularınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin.



Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Kendinizi iyi hissedecek, olayları serinkanlı ve sakin bir biçimde inceleyeceksiniz. Parasal konulara yönelik yaptığınız çalışmaların sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi moralinizi yükseltecek.



İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Düşüncelerinizi düzenleyebilir, bir türlü karar veremediğiniz konuyu tekrar gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki anlaşmazlıkları çözümleyeceksiniz



Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Duygularınız kabarmaya başlıyor. Karar vermeniz gereken durumlarla karşılaşabilir ve kararsız kalabilirsiniz. Dikkatinizi yaptığınız işe yoğunlaştırın ve farklı konulara dağılmayın. Sakin davranabilirsiniz.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Geriliminiz devam etse bile kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınız ziyaretinize gelebilir veya siz gidebilirsiniz. Parasal konularda yeni istekler içine girmeniz mümkün.


Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve istediğiniz gibi olacak. Böylece çalışmalarınızı daha bir hevesle yapacak ve yeni girişimlerde bulunacaksınız. Hanım arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz.

Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Kendinizi güçlü hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Bazı karışıklıklar olsa bile bunların üzerinde durmayacak, dikkatinizi yönelttiğiniz konuda çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz.


Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Başarılı çalışmalar yapabilir, sıkıntı duyduğunuz sorunları çözümlemeye başlayabilirsiniz. Gizli aşk maceraları size çekici gelebilir. İsteğiniz artıyor.


Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Duygusal davranmak yerine aklınızla hareket edecek ve böylece daha başarılı olacaksınız. Arkadaşlarınız ve yakın çevrenizin desteğini alabilir, fikirlerinizi onlara anlatabilirsiniz. İkna edici ve kararlı davranacaksınız.


Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Bugün karşılaşacağınız bir durum hem duygularınızı hem de kafanızı karıştırabilir. Düşüncelerinizi kendinize saklamanızda yarar var. Ayrıca, düşündüklerinizin doğru olup olmadığını araştırmadan tepki göstermeyin.


Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
İsteklerinizden kaynaklanan gerilim devam etse bile daha yapıcı ve kararlı davranmayı başaracaksınız. Zihinsel faaliyetinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Ekip çalışmaları ve organizasyonlar başarılı.



Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Duygusal davranmak yerine olayları anlamaya çalışmak daha doğru olacak. Parasal harcamalarınıza özen gösterin. Gereksiz harcamalar yüzünden daha sonra zor durumda kalabilirsiniz. Hayatınızı sorgularken olumlu düşünmelisiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:49 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2