tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   06 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/16082-06-ekim-2008-gunluk-burc-yorumlariniz.html)

Okyanus 06.10.08 07:13

06 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız
 
Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Çok ilginç bir teklif alabilir, hemen harekete geçebilirsiniz. Sabırsız ve telaşlı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Uzaklarda bulunan yakınlarınızla yapacağınız görüşmeler kafanızı karıştırabilir. Mantıklı davranın.

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Genel olarak anlayışlı ve kararlı bir çalışma temposu içinde bulunacaksınız. Sürprizler karşısında durumunuzu korumayı başarabilir, mantığınızla hareket edebilirsiniz. Beklediğiniz gelişmeler meydana geliyor.

İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Gelişmeler beklediğiniz ölçüde hızlı olacak. Fırsatlarla karşılaşacak, teklifleri fazla düşünmeden değerlendireceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunabilir, hızlı hareket edebilirsiniz.

Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Duygularınızı harekete geçirecek olaylar olabilir. Biraz huzursuz ve tedirgin olabilirsiniz. Duygusal ve zihinsel geriliminizi kontrol altına almalısınız. Duyduğunuz haberlerin doğruluğunu araştırmanız gerekiyor.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Anlayışlı ve olumlu davrana cağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Sorunları büyütmeden çözümleyecek, uzlaştırıcı bir tavır içinde bulunacaksınız. Parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunmanız mümkün.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Sıkıntı duyduğunuz konularla ilgilenmeyecek, dikkatinizi başka konulara yönelteceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri zorlamayacak olayları akışına bırakacaksınız. Köklü değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Bugün alacağınız bazı haberler sizi harekete geçirecek. İsteklerinizi açıkça söyleyebilirsiniz. Rahat ve sakin davranarak olayları denetlemeniz mümkün. Yapacağınız organizasyonlar ve grup çalışmaları başarılı.

Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Parasal konulara yönelik kuruntulardan ve olumsuz duygulardan uzak durmalısınız. Üstelik endişelerinizi sevdiğinize yansıtabilirsiniz. Daha fazla anlayış beklemek yerine kendi anlayışınızı yükseltmeniz gerekiyor.

Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Çalışmalarınızı sürdürürken büyük istekler içine girmeniz mümkün. Ancak, sabırlı ve kararlı bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Uzaklardan alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Evinizde davetler verebilirsiniz.

Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Duygularınızı denetim altına almanız zor olacak. Karşılaşacağınız bazı olaylar yüzünden heyecanlanacaksınız. Kararsız ve huzursuz bir tutum içine girmeniz mümkün. Bugün gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Parasal konulara yönelik yeni gelişmeler olacak. Büyük bir istekle harekete geçebilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Moralinizin yüksek olması, anlayışınızı da yükseltiyor. Böylece çalışmalarınızda başarı kazanabilirsiniz.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Olayları fazla zorlamayacak ve gelişmeleri sakin bir biçimde izleyeceksiniz. Verimli bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlarda bulunmak için elinize bazı fırsatlar geçiyor. Bunları değerlendirebilirseniz, kazançlı çıkacaksınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:29 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2