tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
11 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
705

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 11.10.08, 00:29   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 11 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız

Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Geriliminiz azaldığı halde moraliniz hala düzelmemiş olabilir. Bu yüzden olaylara karamsar açıdan bakabilirsiniz. Özellikle karar vermek ve fikirlerinizi ısrarla kabul ettirmekten kaçınmalısınız. Gelişmeleri kendi haline bırakıp gözlemek, sizin için şu sıra daha iyi. Sevdiğinize ilgi göstermelisiniz.


Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Düşüncelerinizi uygulayacak, dostlarınızla birlikte küçük programlar yapacaksınız. Eğlenceli ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızdan alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. Sevdiğinizle birlikte seyahate çıkabilir, yeni programlar yapabilirsiniz.


İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Düşündüklerinizi sevdiğinizle paylaşacak ve böylece fikirlerinizi yeniden gözden geçireceksiniz. Sevdiğinizin ilgisi ve sıcak davranışları rahatlamanıza yardımcı olacak. Sosyal faaliyetlerinizle birlikte istekleriniz de fazlalaşıyor.


Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkilerinizde yeni gelişmeler meydana gelecek. Yakın akrabalarınızın sorunlarını fazla büyütmeyin. Onlara gereken ilgiyi gösterirken fazla duyarlı davranabilirsiniz. Akşama doğru alacağınız bir davete sevdiğinizle birlikte katılabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.


Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak olacak. İçinizde duyduğunuz olumsuz duygulardan ve endişelerden tamamen kurtuluyorsunuz. Olayların beklediğiniz gibi geliştiğini anlayacak ve böylece moraliniz daha da yükselecek. Neşeli ve sempatik tutumunuzla etkileyeceksiniz.


Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Kendinize zaman ayırmakta zorlanacağınız bir döneme giriyorsunuz. İsteklerinizin artması gerilim içine girmenize neden olabilir. Fizik güç gerektiren işler yapabilir, kendinizi çok fazla yorabilirsiniz. Bu devre içinde en iyisi seyahate çıkmak. Yolculuklar sayesinde enerjinizi dengeleyebilirsiniz.


Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Duygusal gerilim içine girebilirsiniz. Fakat, kendinizi güçlü hissedecek ve sorunları büyütmeyeceksiniz. Zaten bu hal uzun sürmeyecek ve duygularınızı kontrol etmeyi başaracaksınız. Gelişmeleri kendi haline bırakabilirsiniz. Üstelik sevdiğinizin sıcak ilgisi daha rahat olmanızı sağlayacak.


Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Sakin ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Karşılaştığınız olaylardan keyiflenecek ve yepyeni tasarılar içine gireceksiniz. İsteklerinizin artması sizi fazla zorlamayacak. Son derece sıcak kanlı ve enerjik bir tutum içine girebilirsiniz. Aşk hayatınızda yepyeni gelişmeler olabilir.


Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Düşüncelerinizi destekleyen haberler alabilirsiniz. Bunun üzerinde fazlasıyla durmanız mümkün. Fakat, olumlu ve iyi niyetli bir tutum içinde bulunacak, böylece sorunları fazla büyütmeyeceksiniz. Dostluklarınızı güçlendirmek üzere harekete geçebilir, çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz.


Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Sabırsız ve kararsız bir tavır içinde bulunarak yakınlarınızı ve arkadaşlarınızı zorlayabilirsiniz. Düşüncelerinizi kabul ettirmek için uğraşmayın ve gereksiz tartışmalara girmekten kaçının. Ayrıca, kafanızda kurduğunuz olayların doğruluğunu araştırmalısınız. Yanlış anlamış olabilirsiniz.


Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Keyifli, enerjik ve rahat olduğunuz bir dönemde bulunuyorsunuz. Sosyal faaliyetlerde bulunabilir, dost davetlerinde eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte yepyeni kararlar alabilir, geleceğe yönelik planlarınızı uygulamak üzere harekete geçebilirsiniz. Anlayışınız yüksek.


Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Bugün karşılaşacağınız olaylardan çok keyif alacaksınız. Kendinizi son derece güçlü ve enerjik hissedebilirsiniz. Ancak, enerjiniz giderek artacak ve bunu kullanamazsanız büyük bir gerilim duyabilirsiniz. Sabırsız ve tahammülsüz olabileceğiniz bir dönem. Tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
11, 2008, burc, ekim, gunluk, yorumlariniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
26 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 26.10.08 03:08
23 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 23.10.08 01:55
19 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 19.10.08 05:00
09 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 09.10.08 00:29
08 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 08.10.08 01:34


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:20 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2