tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   09 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/16127-09-ekim-2008-gunluk-burc-yorumlariniz.html)

Okyanus 09.10.08 00:29

09 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız
 
Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Parasal harcamalar yaparken dikkatli davranın. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. İşlerinizle ilgili beklediğiniz bazı haberleri bugün alabilir ve heyecanlanabilirsiniz.


Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Çok daha enerjik ve istekli olacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranmanız gerekebilir. Geleceğe yönelik yeni atılımlar yapabilir, ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.


İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün bazı olaylar duygularınızın yükselmesine neden olacak. Hareketli bir gün. Ekip çalışmalarında başarılı olacak, yakınlarınızdan çok hoş teklifler alacaksınız. Bir arkadaşınızla aranızdaki ilişki aşka dönüşebilir.


Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Olaylara karamsar açıdan bakabilir, ufak tefek anlaşmazlıkları büyütebilirsiniz. Aslında geleceğe yönelik beklentilerinizin olumlu olduğu söylenebilir. Alacağınız haberler sizi harekete geçirecek. Çalışmalarınızı hızlandıracaksınız.


Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun ve sıcak olacak. Anlayışlı ve olumlu bir tutum içine girecek, daha önce gerilim yaratan sorunları çözümlemeye başlayacaksınız. Dostlarınızın desteğini alabilirsiniz.


Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Farklı beklentiler içine giriyorsunuz. İstekleriniz fazlalaşıyor. Fakat, mantıklı ve dengeli davranmayı başaracaksınız. Biraz huzursuz ve gergin olmakla birlikte yolculuk yaparak üzerinizdeki sıkıntıyı atabilirsiniz.


Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostunuzla karşılaşacak, keyifli bir gün geçireceksiniz. Biraz kafanız karışabilir. Fakat, kararsızlık duymayacaksınız. Parasal konularla ilgili yeni planlar yapabilirsiniz.


Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Çevrenizde bulunan kişilerin isteklerinden rahatsız olmanız mümkün. Ancak, her türlü sorunun üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. Sabırlı davranacak, olayların gelişmesini bekleyeceksiniz. Hareketli bir gün.


Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Verimli ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Olumlu beklentiler içinde bulunduğunuz sürece sahip olduğunuz enerjiyi çok iyi kullanabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmelisiniz.


Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Haberleşmelerle ilgili karışıklıklar çıkabilir. Harcamalarla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin ve tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.


Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Bugün kendinizi son derece güçlü ve keyifli hissedeceksiniz. Harekete geçmek istediğiniz konu hakkında çalışmalara başlayabilirsiniz. Hem sevdiğinizin hem de arkadaşlarınızın desteğini alacaksınız. Moraliniz yüksek.


Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Bugün biraz gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz. Olaylardan kolay etkilenip hemen tepki göstermeniz mümkün. Dikkatinizi işlerinize yönelterek enerjinizi bu yönde kullanabilir, böylece daha sakin ve rahat olabilirsiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:17 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2