tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
18 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
631

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 18.10.08, 03:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 18 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız

Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün alacağınız bir haber heyecanlanmanıza neden olabilir. Duygusal geriliminizi sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. Karamsar duygulardan uzak durup kuruntularınızı sevdiğinize aktarmayın. Sürpriz gelişmelerden etkilenebilir, geleceğe yönelik çok farklı beklentiler içine girebilirsiniz.





Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Bugün son derece keyifli ve hareketli bir gün olacak. İçinizde size sıkıntı veren duyguların azaldığını hissedeceksiniz. Böylece gerilim duygusundan kurtulup sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi daha sıcak hale getirebilirsiniz. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilir, hoş bir gün geçirebilirsiniz



İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Arkadaşlarınızdan alacağınız haberleri doğru değerlendirmelisiniz. İçinizde giderek büyüyen arzuların farkına varmaya başlayabilir, geleceğe yönelik büyük beklentiler içine girebilirsiniz. Yalnız olanlar katılacakları bir davette ideallerindeki kişiyle karşılaşabilir, aşık olabilirler.






Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Arkadaşlarınızı ve yakınlarınızı evinize davet edebilir, dostlarınızla çok hoş organizasyonlar yapabilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılar ve eğlence yerlerinde keyifli vakit geçireceksiniz. Sevdiğinizin ilgisiyle kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz.






Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Dikkat gerektiren işlerle uğraşırken tedbirli davranmalısınız. Dikkatinizi yaptığınız işe odaklamaya çalışın. Unutkanlık ve dalgınlık yüzünden sıkıntılı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinize karşı duygularınız giderek yoğunlaşacak. Onunla ilgili istek ve beklentileriniz artabilir.








Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Bugün bazı dostlarınızla görüşecek ve onlarla keyifli vakit geçireceksiniz. İsteklerinizi belirleme konusunda duyduğunuz sıkıntılarınızı bugün hissetmeyeceksiniz. İçinizde giderek büyüyen enerji, sizi gezmeye ve seyahatlere çıkmaya itebilir. Aslında bu keyif verici hoş bir durum.






Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Bugün duygularınızı harekete geçirecek bir durumla karşılaşabilirsiniz. Hemen karar vermekten kaçının. Duygularınızın sakinleşmesini bekleyin ve durumu yeniden gözden geçirin. Sevdiğinizin desteği keyfinizi yerine getirecek. Moraliniz yüksek olduğu için sorunları büyütmeyeceksiniz.







Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. İçinde bulunduğunuz koşulların üzerinde tekrar düşünecek ve sevdiğinizin desteğini isteyeceksiniz. Aranızdaki ilişki giderek daha sıcak ve yoğun olacak. Üzerinizdeki baskıların azalmasıyla birlikte yeni istekler içine girebilirsiniz.






Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Sabah saatleri alacağınız bir haber yüzünden huzursuzluk duymanız mümkün. Enerjinizle birlikte beklentileriniz de fazlalaşacak. Sürprizlerden etkilenebilir, yepyeni istekler içine girebilirsiniz. Yaşantınızda ciddi ve köklü değişikler meydana gelirken tedbirli davranmalısınız. Aşk hayatınız hareketleniyor.




Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız haberle kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sevdiğinizle aranızda çıkan anlaşmazlıkları yeniden gözden geçirebilir, olaylara farklı açılardan bakmayı başarabilirsiniz. Seyahate çıkmayı planlayabilir ve yolculuk hazırlıklarına başlayabilirsiniz.







Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Bugün kendinizi sakin ve rahat hissedeceksiniz. Büyük bir dikkatle yeni planlar yapabilir ve girişimleriniz hakkında çevrenizin desteğini isteyebilirsiniz. Ancak, düşüncelerinizi şimdilik kendinize saklamanızda yarar var. Sizi yenlış anlamaları mümkün. sevdiğinizin yerdımını isteyebilirsiniz.






Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Bugün kendinizi daha keyifli hissedeceksiniz. Bütün dikkatinizi işlerinize yöneltmekten vazgeçip biraz da kendinize ve sevdiğinize zaman ayırmalısınız. Sevdiğiniz kendisiyle ilgilenmediğinizden yakınabilir. Ona karşı biraz daha anlayışlı davranmalı, sorunları büyütmekten kaçınmalısınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
18, 2008, burc, ekim, gunluk, yorumlariniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
23 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 23.10.08 01:55
19 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 19.10.08 05:00
11 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 11.10.08 00:29
09 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 09.10.08 00:29
08 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 08.10.08 01:34


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:14 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2