tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   19 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/16635-19-ekim-2008-gunluk-burc-yorumlariniz.html)

Okyanus 19.10.08 05:00

19 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız
 
Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Duyacağınız bazı haberler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Moralinizi bozmayın, karamsar duygulardan uzaklaşın. Beklediklerinizle yaşadıklarınız farklı olabilir. Ancak, sıkıntınız endişe ve kuruntular yüzünden.



Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Parasal konulara yönelik hırslarınız artabilir. Bu arada karmaşık düşünceleriniz yüzünden sorunları büyütme ihtimaliniz var. Eski dostlarınızla karşılaşabilir, geçmiş günlerin hatıralarına dalabilirsiniz.



İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Son derece duygusal ve heyecanlı davranabilirsiniz. Biraz sabırsız, biraz öfkeli bir tutum içine girebilirsiniz. Sakin olun. Aslında olumlu duygular içindesiniz. Bunları bırakmayın. Sevdiğinizin sıcak ilgisi rahatlatacak.



Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Aklınızla hareket edebilir, duygularınızı kontrol altına alabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin ve girişimleriniz için dostlarınızın desteğini alın. Olumlu davranmaya çalışın.



Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Aldığınız kararları uygulamak için büyük bir gayret göstereceksiniz. Ancak, beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Düşünceleriniz değişebilir. Dikkatinizi bozan konuların üzerinde fazla durmamaya özen göstermelisiniz.



Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Çalışmalarınızı başarıyla sürdürecek ve elinize geçen fırsatları değerlendireceksiniz. Sosyal faaliyetleriniz hızlanırken yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Fikirlerinizi kabul ettirme zamanı. Yalnız sabırlı olmanız gerekiyor.



Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdürebilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Hanım arkadaş ve akrabalarınızın desteğini almanız mümkün. Olumlu ve anlayışlı davranacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz.



Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
İsteğinizin gücü sizi harekete geçirecek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlara ulaşabilir. Alacağınız davetlere katılacak, yeni arkadaşlıklar kuracaksınız. Aile bireylerinin sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.



Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracak, farklı beklentiler içine gireceksiniz. Seyahate çıkma isteği duyabilir, uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşebilirsiniz. Tabii size ziyarete gelenler olabilir.



Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
İş arkadaşlarınızla aranızda çıkmış olan anlaşmazlıkları gidermenin tam zamanı. İçinizdeki çatışmalar devam etse bile bunları ortaya koymayacak, rahat ve olumlu davranmayı başaracaksınız. Haberleşmeler sizi mutlu edecek.



Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Düşünceleriniz karmaşık olabilir ve siz bunun gerilimini hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri dengede tutmaya özen gösterin. Olayları gereğinden fazla büyütmemeli, tartışma ortamından kaçınmalısınız.



Balık (19 Şubat - 20 Mart)
İsteklerinizin giderek yoğunlaştığı bir dönemde bulunuyorsunuz. Geriliminizi seyahate çıkarak azaltabilirsiniz. Sosyal faaliyetleriniz artacak ve arkadaşlarınızla daha sıcak ilişkiler kuracaksınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:45 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2