tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   20 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/16690-20-ekim-2008-gunluk-burc-yorumlariniz.html)

Okyanus 20.10.08 03:12

20 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız
 
Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün güçlü duygular içinde bulunacaksınız. Ancak, kafanızın karışıklığı devam edebilir. Karar vermek için fazla acele etmeyin. Tartışmalardan uzak kalmayı başarabilirsiniz. Fakat, bu durum dikkatinizi dağıtacak.



Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Duygularınızın yoğun olacağı bir gün. Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak. Tedbirli ve dikkatli davranmaya çalışın. Gelişmeler beklediğinizin dışında olabilirve nasıl düşüneceğinizi bilemeyebilirsiniz.



İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Enerjiniz giderek yükseliyor. İsteklerinizin artmasıyla birlikte çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Parasal konulara yönelik beklentileriniz de büyüyecek. İlginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz



Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün yumuşak ve sakin olmakla birlikte anlamsız bir gerilim duyabilirsiniz. Ancak, hızla meydana gelen gelişmelere ayak uydurmanız kolay olacak. Fazla sorumluluk almaktan kaçınmalı, büyük isteklerden uzak durmalısınız.




Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Önemli ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Yaptığınız işe dikkatinizi odaklayın ve fazla dağılmayın. Yeni yatırımlarda bulunmayı düşünecek, hemen harekete geçeceksiniz. Ancak, karşınıza çıkan fırsatları inceleyin.




Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Sakin bir gün geçirecek, işlerinizi düşündüğünüz gibi yapmayı sürdüreceksiniz. Enerjik ve hareketli davranışlarınızla çevrenizi ve özellikle sevdiğinizi etkileyebilirsiniz. Parasal konularda başarılı olacaksınız.



Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Aşk arzularınız giderek yükseliyor. Büyük istekler içine girebilir, heyecanlı ve huzursuz davranışlarda bulunabilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanmak için daha fazla gayret göstermeli, ani tepkilerden kaçınmalısınız.




Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Bugün haberleşmelerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlamalardan kaynaklanacak sıkıntılı durumlara karşı tedbirli olun. Sakin ve dikkatle anlatılanları dinlemeli, yanlış anlamalara izin vermemelisiniz.



Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi çok memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Yakınlarınız ve gençlerle ilişkileriniz giderek daha sıcak olacak.



Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Geriliminizi çevrenize yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Enerjinizi kullanamazsanız, kendinizi yorgun ve isteksiz hissedeceksiniz. Bu nedenle en azından sportif faaliyetlerde bulunabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.




Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Yakın akrabalarınızın, özellikle hanım arkadaşlarınızın davranışlarından alınabilir, gereksiz tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Heyecanınızı ve duygularınızı kontrol altına alın. Enerjik ve atak olabilirsiniz.




Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Farklı istekler duyabilir, alışkanlıklarınızın dışına çıkabilirsiniz. Yüksek potansiyelli enerjinizi olumlu yönde kullanabilir, yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşeceksiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:13 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2