tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   24 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/17050-24-ekim-2008-gunluk-burc-yorumlariniz.html)

Okyanus 24.10.08 05:47

24 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız
 
Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Duygularınızı dengelemeniz ve isteklerinizi belirlemeniz mümkün. Farklı beklentilerinizin yaratacağı bir gerilim hissedebilirsiniz. Fakat, ilginç gelişmelere kolay adapte olabilirsiniz. Geleceğe yönelik çok değişik istekler içinde bulunuyorsunuz.
Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Birden fazla konuyla ilgilenmek zorunda kalabilir ve bunun sonucunda dikkatiniz dağılabilir. Dalgınlık ve unutkanlıklar yüzünden sıkıntı duymanız mümkün. Arkadaşlarınızın söylediklerini yanlış anlayabilirsiniz. Veya anlaşılmadığınızı düşünüp kuruntulara kapılabilirsiniz.
İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün karşılaşacağınız bazı olaylar duygularınızı harekete geçirebilir. Alıngan ve huzursuz bir tutum içine girebilirsiniz. Çalışmalarınızı sürdürürken karşılaştığınız sorunların üzerinde durmamayı öğrenmelisiniz. Şehir dışına çıkabilir, uzun yolculuk yapmayı isteyebilirsiniz.
Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenecek, evinizin işlerine daha fazla zaman ayıracaksınız. Dostlarınızı evinize davet edebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yoğunlaşıyor.
Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostunuzla karşılaşacak, birlikte çok hoş vakit geçireceksiniz. Duygularınızı açıkça ifade edebilir, isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte davetlere katılacak, yeni dostlar ve arkadaşlar edineceksiniz. Heyecanınızı çevrenize yansıtabilirsiniz.
Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Parasal çalışmalarınız hızlanıyor. Ev düzenleme, eşya yerleştirme veya yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Katılacağınız davetlerde alkollü içeceklere, ağır yiyeceklere düşkünlük gösterebilirsiniz. Bugün kendinizi ve içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirebilirsiniz.
Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Gelişmeler sizi memnun edecek. Rahat ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, çalışmalarınızı istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Önceden planladığınız gibi çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Dostlarınızla ilişkileriniz sıcak ve yoğun olacak. Onların desteğini almaya devam edeceksiniz.
Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Son derece yoğun çalışmalar içindesiniz. Ancak, şartlarınız ne olursa olsun kendinize pek dert etmeyeceksiniz. Bu tutumunuz işlerinizi kolaylaştıracak. Hoş tekliflerle karşılaşabilir, fırsatları değerlendimeyi başarabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, güveninizi arttıracak.
Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
İçinizden yükselen istekler sizi zorlayabilir. Ancak, bugün alacağınız bir haber sizi rahatlatacak ve duygularınızı dengelemenize yardımcı olacak. Sevdiğinizle aranızda çıkan sorunları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Biraz daha anlayışlı ve sakin olmaya özen göstermelisiniz.
Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Son derece pratik çözümler üretebilir, sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Bugün davet ve toplantılara katılabilir, dostluklarınızı güçlendirebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Böylece karamsar duygularınızdan uzaklaşır ve fikirlerinizi çevrenize kabul ettirebilirsiniz.
Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Duyacağınız bir haber canınızın sıkılmasına neden olabilir, kafanız karışabilir. Fakat, kendinizi o kadar fazla sıkmayacaksınız. Çünkü, moraliniz yüksek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkinin çok daha yoğun ve sıcak olması tamamen sizin elinizde. Düşüncelerinizi bir kez gözden geçirmeden söylemeyin.
Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Büyük istekler içine girebilir, kaldırabileceğinizden daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. Tabii bu durum gerilim hissetmenize neden olacak. Yoğun çalışmalarınızın arasında kendinize zaman ayırmalı, dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Cinsel potansiyeliniz yükseldiği bir dönemdesiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:04 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2