tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
7 Kasım 2008 Günlük Burç YorumLarınız
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
657

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 07.11.08, 02:57   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 7 Kasım 2008 Günlük Burç YorumLarınız

Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Yakın akrabalarınızı arayacak, onların ziyaretine gideceksiniz. Aile bireyleriyle birlikte olmaktan keyif alacak, beraberliğinizi daha güçlü hale getireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanarak gelişebilir. Arkadaşlarınızla hafta sonu programı yapıp gezilere çıkabilirsiniz.
Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Bazı olaylar nedeniyle gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz. Ancak, olayların nedenleri üzerinde fazla durmayıp pratik çözümler bulabileceksiniz. Parasal konularda yeni atılımlar yapmak için harekete geçmeniz mümkün. Fakat, bu arada sevdiğinizle ilgilenmeli, ona vakit ayırmalısınız.
İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Bazı gelişmeler düşüncelerinizi harekete geçirecek. Yeni planlar yapabilir, ilginç fikirler geliştirebilirsiniz. Evinizde küçük toplantılar düzenleyebilir, dostlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Alacağınız teklifler heyecanlandırabilir. Aile bireylerinin sorunlarıyla uğraşabilirsiniz.
Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Alacağınız bazı haberlere tepki gösterseniz bile duygularınızı kontrol etmeyi başarabilirsiniz. İsteklerinizin gücü sizi motive ediyor. Ancak, sabırsız ve heyecanlı davranışlarda bulunmaktan ve sevdiğinizi zorlamaktan kaçınmalısınız. Ayrıca isteğiniz güçlü olduğu halde tembellik edebilirsiniz.
Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. İsteklerinizi ortaya koymak için uygun bir gün. Son derece ikna edici ve etkileyici olacaksınız. Fikirlerinizi rahatça kabul ettirebilir, başarılı organizasyonlar yapabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşebilirsiniz.
Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Bugün kendinizi hafiflemiş ve yükselmiş, hissedebilirsiniz. Yapmak istediklerinizi kolayca yapabilir, engelleri zorlanmadan aşabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, sizi mutlu edecek. Olumlu beklentiler içine gireceksiniz. Son derece enerjik bir biçimde harekete geçebilirsiniz.
Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Kendinizi güçlü ve kararlı hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Dostlarınızla görüşecek, ilişkilerinizi son derece sıcak ve yoğun tutmayı başaracaksınız. Sevdiğinizle birlikte geleceğe yönelik planlar yapabilir, projelerinizi onunla paylaşabilirsiniz. Olumlu duygular içinde bulunduğunuz bir devredesiniz.
Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Kendinizi son derece iyi hissedeceğiniz bir gün. İlişkilerinizi daha da güçlendirebilir, olumlu ve anlayışlı bir tutum içine girebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler güçleniyor. Yalnız olanlar yeni aşk maceralarına atılabilecekleri fırsatlarla karşılaşabilirler.
Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Dostlarınızdan alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Uzaklarda bulunan bir dostunuzla haberleşecek veya tesadüfen karşılaşacaksınız. Birlikte hoş bir gün geçirebilir, eski günlerden konuşabilirsiniz. Davet ve toplantılara katılabilir, kültürel faaliyetlerde bulunabilirsiniz.
Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Kendinizi güçlü ve kararlı hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Yeni atılımlarda bulunmak için büyük istekler duyabilir, elinize geçen fırsatları kullanabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha da yoğunlaşıyor. Birlikte geleceğe yönelik programlar yapabilirsiniz.
Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
İsteğinizin gücü sizi bambaşka bir biçimde yönlendirebilir. Ancak, kararlı ve dikkatli davranabileceğiniz bir dönemdesiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi kolayca anlatabilir, ikna edici olabilirsiniz. Bu arada karmaşık ve karamsar duygular zaman zaman içinizden yükselse bile bunları denetleyeceksiniz.
Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Parasal sıkıntı duymanız mümkün. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Daha önce hesaplamadığınız ödemeler ortaya çıkabilir. Dikkat gerektiren konularda çalışırken tedbirli olmalısınız. Önemli ayrıntıları gözden kaçırmanız mümkün. Fakat, moraliniz yüksek.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.08, 11:36   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 438
Konular: 256
Puan Grafiği
Rep Puanı:1185
Rep Gücü:0
RD:Burçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 18
7 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edlidi
:
Lightbulb

teşekkürteşekkürteşekkür
Burçak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2008, burc, gunluk, kasim, yorumlariniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
23 Kasım 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 23.11.08 05:02
9 Kasım 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 09.11.08 01:16
08 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 08.10.08 01:34
28 Ağustos 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 29.08.08 13:38
27 Ağustos 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 27.08.08 10:57


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:28 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2