tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   9 Kasım 2008 Günlük Burç YorumLarınız (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/18298-9-kasim-2008-gunluk-burc-yorumlariniz.html)

Okyanus 09.11.08 01:16

9 Kasım 2008 Günlük Burç YorumLarınız
 
Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Sevdiğiniz işlerle uğraşacaksınız. Dikkat gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz. Haberleşmeler ve organizasyonlardan büyük keyif alacak, davet ve toplantılara katılacaksınız. Yepyeni ortamlara girebilirsiniz.
Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Büyük bir istekle çalışmalarınızı sürdürecek, karışıkların üzerinde fazla durmayacaksınız. Zaman zaman karamsar duygulara kapılsanız bile bunları sevdiğinizin dışında kimseye yansıtmayacaksınız. Moralinizi yükseltin.
İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Duygularınızı denetim altına alıp enerjinizi yaratıcı yönde kullanmaya çalışın. Aslında çok büyük istekler içine girebilirsiniz. Ancak, fazla sorumluluklar yüklenmekten kaçınmanız gerekiyor. Kendinizi fazla yormayın.

Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar sonucunda yepyeni düşünceler içine gireceksiniz. Büyük ve güçlü istekler içinde bulunuyorsunuz. Ayrıca, yeni fırsatlar beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkabilir.
Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar sonucunda yepyeni düşünceler içine gireceksiniz. Büyük ve güçlü istekler içinde bulunuyorsunuz. Ayrıca, yeni fırsatlar beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkabilir.
Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Bazı haberlerden etkilenebilir, heyecanlanabilirsiniz. Zaman zaman karamsar duygular ortaya çıksa da kendinizi daha güçlü hissedecek ve fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Organizasyonların içinde yer alabilirsiniz.
Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Duygularınızın yükseldiği bir gün. Ufak tefek gelişmeler bile sizi heyecanlandırabilir. Yeni planlar yapabilir, bunları yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. İkna edici ve esprili bir tutum içinde çevrenizi etkileyebilirsiniz. Parasal konulara yönelik istek ve niyetlerinizi de açıklayabilirsiniz.
Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Bugün bazı olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Duygularınızı denetim altına almanız gerekiyor. Aslında düşünceli ve pratik çözümler üretebileceğiniz bir dönemdesiniz. Kararlı ve olumlu davranmayı başarabilirsiniz.
Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Hediyeler, davetler ve dostlarınızla sıcak ilişkiler, keyfinizi arttırıyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok daha sıcak ve olumlu olacak. Ani bir aşk macerasına atılabilir, idealinizdeki kişiyle karşılaşabilirsiniz.
Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Dikkatinizi kendinize yöneltebilir ve içinde bulunduğunuz durumu sorgulayabilirsiniz. Tabii bu durum sıkıntı verici olabilir. En iyisi çevrenizle ilgilenin ve bitirmeniz gereken işlere yönelerek çalışmalarınızı hızlandırın.
Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Çalışmalarınızı keyifle yapacağınız bir dönemdesiniz. Yeni atılımlar yapabilir, başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Olumlu ve anlayışlı bir tutum içinde bulunduğunuz için dostlarınızla ilişkileriniz güçleniyor.
Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Aklınızla duygularınızı dengeleyecek ve içinizden yükselen istekleri kontrol altına alacaksınız. Olaylar sizi rahatsız etse bile bunların üzerinde durmayacak, çalışmalarınızı düşündüğünüz gibi sürdüreceksiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:04 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2