tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   27 Nisan Günlük Burç Yorumları (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/29724-27-nisan-gunluk-burc-yorumlari.html)

Okyanus 27.04.09 05:16

27 Nisan Günlük Burç Yorumları
 
27 Nisan Günlük Burç Yorumları


(23 Aralık - 20 Ocak)
İstek ve arzularınız bu dönemde yoğunlaşacak. Böylece kendinize verdiğiniz önemin artması ile hırçınlaşabilir ve düzgün giden planlarınızı bu davranışlarınız yüzünden bozabilirsiniz. Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir. Ayrıca gecikmenize de neden olacaktır.

(21 Ocak - 19 Şubat)
Önemli iş görüşmeleri ve anlaşmalar yapabilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Gereksiz risklerden kaçınmanız maddi yönden uğrayabileceğiniz büyük bir zarardan kurtulmanıza yardım edebilir.

(20 Şubat - 20 Mart)
Genelde huzurlu bir gün gibi bugün ama genelde filozofik düşünce ve fikirlerinizin yoğun olduğu bir dönemdesiniz. Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz. İstek ve sevgi ile çalışmak arzusundasınız, iş hayatınızda sizi sevindirecek bir haber olabilir.

(21 Mart - 20 Nisan)
Aceleci olmamalısınız. Telaşlı bir yapı, sahip olduğunuz enerjiyi yönlendirmede hatalar yapmanıza neden olacaktır. Fakat savaşmak istemiyorsunuz. Bu yüzden de olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz. Ama bu hatalı bir tutum. Fazlasına kalkışmak çeşitli rahatsızlıklara yol açacaktır. Duygusallığınızın birden artacağını sevilme ve sevme hislerinizin de yoğunlaşacağını söylemeliyiz. Bu sizi günlük işlerden uzaklaştırabilir. hatta işleriniz sırasında geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz

(21 Nisan - 21 Mayıs)
Özellikle yeni ve değişik şeylere karşı, masrafa girmeniz mümkündür. Bazı harcamalarınızı gerçekleştirebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşamanız mümkündür. Sözlerinizde bugün açık olacaksınız. Hatta sizinle çekinmeden her konuyu açık bir şekilde konuşmak mümkün olacaktır.

(22 Mayıs - 21 Haziran)
İnsanları her konuda kesin tavırlar içinde esneklikten yoksun bir şekilde yargılamak yanlış. Hatta bencilliğe varacak davranışlar sergileyebilirsiniz. Oysa size bir şey kazandırmayacak olan bu tutum sizi olumsuz yönde etkileyecektir. Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız. Hem verici hem de alıcı olmalısınız. Zor değil, yanlızca biraz özveriniz olması yeterli olacaktır.


(22 Haziran - 22 Temmuz)
Her türlü anlaşma-sözleşmelerden, başkasına kefil olma gibi durumlardan, yeni başlangıçlardan bir hafta uzak durmanız gerekiyor. Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgileriniz kullanın. Onları kullanmayı gözardı etmemelisiniz. Eğer süregelen bir ilişkiniz yoksa flört olaylarını sıkça yaşayabileceğiniz bir devredesiniz.

(23 Temmuz - 23 Ağustos)
Bazı ilişkilerden uzaklaşmanız ve bağımsızlığınızı kanıtlamanız gerekebilir. Fakat aranızdaki ilişkilere zarar vermeden bu durumun hallolmasına çalışmalısınız. Bu tutumunuz nispeten aranızdaki sorunların ortadan kalkmasına yardımcı olabilir. Hissi ilişkilerinizde bu dönem, kendinizi sıkabilirsiniz.

(24 Ağustos - 23 Eylül)
Kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak ve ilişkilerinizi bu düzeyde davam ettireceksiniz. Size para gerekiyor ama aksine beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler. Eğer iş hayatında veriminizin düştüğünü görürseniz hemen harekete geçmeli ve daha çok yoğunlaşmaya çalışmalısınız.

(24 Eylül - 23 Ekim)
Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni bir sorun almamaya özen gösterin. Sosyal ilişkilerinizde daha başka hedefler belirlemeniz ve normalin üstünde arkadaşlıklar kurmak istemeniz mümkündür. Ancak bu konuda fazla bir ilerleme elde edemeyebilirsiniz.

(24 Ekim - 22 Kasım)
Hislerinizi iyi anlatabildiğiniz ve aktarabildiğiniz bu dönem hoş kimselerle tanışmanıza ve özellikle de sevdiğinizle iyi iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır. Şansınızın aşk ve sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir.

(23 Kasım - 22 Aralık)
Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir. Küçük ve heyecanlı kaçamaklar yapabilirsiniz. Kalbiniz boşsa, yeni bir ilişkiyi gündeme getirin. Ancak duygularınızla hareket etmeniz ve bu ilişkinin temelinde arzuların yatması, bunun kısa süreli olmasına sebep olabilir


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:38 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2