tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   4 Mayıs Günlük Burç Yorumları (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/30099-4-mayis-gunluk-burc-yorumlari.html)

Okyanus 04.05.09 03:50

4 Mayıs Günlük Burç Yorumları
 
Sevgili Koç,
Duygularınızın arka plana çekilip dikkatinizi maddi konulara yoğunlaştırmanızı sağlayacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Ani tepkiler ve dürtülerle karar almaktan kaçınmalısınız.


Sevgili Boğa,
Duygularınızın güçleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Bazı duygusal hareketlenmeler, dikkatinizi iç dünyanıza çevirmenize neden olabilecekse de, ailevi sorumluluklar sizi dış dünyaya döndürebilir.

Sevgili İkizler,
İşlerinizi herhangi bir sebepten ötürü gizlilik içinde yürütmek isteyebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza kapanmanız da mümkündür. Düşüncelerinizle ve hislerinizle başbaşa kalabilirsiniz.


Sevgili Yengeç,
Bugün, iş ya da eğlence amaçlı çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunabilir, insan gruplarının arasına karışabilirsiniz. Kalabalıklar arasında kendinizi iyi hissedecekseniz de, gün içinde gergin bir mekanda da bulunabilirsiniz.


Sevgili Aslan,
Görev ve sorumluluklarınıza önem vereceğiniz bir gündesiniz. Üstleriniz veya otorite konumundaki kişilerle sık sık biraraya gelebilir ve bu yüzden bir parça gerilim yaşayabilirsiniz. Sert tepki vermekten kaçının.

Sevgili Başak,
Bugün, kendinizi oldukça özgürleşmiş gibi hissedebilirsiniz. Korkularınızın üzerine gidecek cesaret ve enerjiyi içinizde bulabilirsiniz. Esnek olmayı başarırsanız, etkin hamlelerde bulunmak kolay olabilir.

Sevgili Terazi,
İlişkilerinizde bir uyum havası hakim olabilir. Ancak, bugün daha fazlasını isteyebilirsiniz. Derin iletişimler, samimi bir hava, duygu paylaşımı sizin için çok daha büyük bir önem arz edebilirler.

Sevgili Akrep,
Kendi başınıza hareket etmeyi isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak günün niteliği, işbirliğine ve ortaklığına yönelmenizi daha faydalı kılacaktır. Bu şekilde, daha hızlı yol katedebilirsiniz.

Sevgili Yay,
Bugün işlerinizde önemli bir artış olmasını bekleyebilirsiniz. Çalışmak size sıkıntı vermeyecektir ancak detaylar içinde kalınca, ileriyi görmekte zorlanabilirsiniz. Geleceğe odaklanmak için uygun bir gün değil.

Sevgili Oğlak,
Bugün, halinizden oldukça memnun olabilirsiniz. Keyfinize bakmak, neşeli bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Sıkıcı işlerle uğraşmaktan veya sorunların üzerine gitmekten kaçınmanız mümkündür.


Sevgili Kova,
Ev ile ilgili konular tüm gün boyunca zihninizi meşgul edebilirler. Evde olmak bugün size mutluluk verecekse de, sizi, aile bireyleri arasındaki bazı gerilimleri giderme zorunluluğunda da bırakabilir.


Sevgili Balık,
Bugün, son derece yüksek tempoda geçebilir. Haberleşme ve iletişim trafiğinde de artış olmasını bekleyebilirsiniz. İletişimin, öfkenin sebep olduğu patlamalar nedeniyle olumsuz etkilenmesini engelleyin.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:53 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2