tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Hangi Renkte Doğdunuz ?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
811

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 04.06.09, 01:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Hangi Renkte Doğdunuz ?

25 HAZIRAN - 4 TEMMUZ KIRMIZI



5 TEMMUZ - 14 TEMMUZ TURUNCU



15 TEMMUZ - 25 TEMMUZ SARI



26 TEMMUZ - 4 AGUSTOS PEMBE



5 AGUSTOS - 13 AGUSTOS MAVI



14 AGUSTOS - 23 AGUSTOS YESIL



24 AGUSTOS - 2 EYLÜL KAHVE



3 EYLÜL - 12 EYLÜL TURKUAZ



13 EYLÜL -22 EYLÜL BEJ



23 EYLÜL ZEYTIN YESILI



24 EYLÜL - 3 EKIM MOR



4 EKIM - 13 EKIM LACIVERT



14 EKIM - 23 EKIM GÜMÜS



24 EKIM - 11 KASIM BEYAZ




12 KASIM - 21 KASIM ALTIN



22 KASIM - 1 ARALIK KREM



2 ARALIK - 11 ARALIK GRI



12 ARALIK - 21 ARALIK KESTANE


22 ARALIK NEFTI



23 ARALIK - 1 OCAK KIRMIZI



2 OCAK - 11 OCAK TURUNCU



12 OCAK - 24 OCAK SARI



25 OCAK - 3 SUBAT PEMBE



4 SUBAT - 8 SUBAT MAVI


9 SUBAT - 18 SUBAT YESIL



19 SUBAT - 28 SUBAT KAHVE



1 MART - 10 MART TURKUAZ


11 MART - 20 MART BEJ



21 MART SIYAH



22 MART - 31 MART MOR



1 NISAN - 10 NISAN LACIVERT



11 NISAN - 20 NISAN GÜMÜS



21 NISAN - 30 NISAN BEYAZ



1 MAYIS - 14 MAYIS MAVI


15 MAYIS - 24 MAYIS ALTIN



25 MAYIS - 3 HAZIRAN KREM



4 HAZIRAN - 13 HAZIRAN GRI



14 HAZIRAN - 23 HAZIRAN KESTANE


24 HAZIRAN GRI


KIRMIZI: Sirin ve sevgi doludur. Her zaman asik olmasini sever. Genellikle neseli ve hareketlidir ama arada mutsuz oldugu anlarda yok degildir. Insanlarla iyi iliskiler kurar, çekingenlik yapmaz.


MOR: Gizemli, çekici, anlayisli, insanlari etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapisi vardir. Arkadaslari arasinda oldukça popülerdir. Gününün nasil geçecegi belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk degisir.



KREM:Yarisma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çogunlukla neselidir. Güvenilir ve disa dönüktür. Aski dikkatlice seçer, ancak çabuk asik olmaz. Dogrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.

BEJ: Sakindir, ama hemen strese girebilir. Iliskilerinde kiskançtir, küçük seylerden mizmizlanir. Sezgileri güçlüdür ve çaliskandir, bencilligi hiç sevmez. Ayrica merhametlidir. Arkadaslari için her türlü fedakarligi yapar.


NEFTI:Zevklidir, görünüsüne çok önem verir; materyalist de denebilir. Hayati ve kariyeri için çok ve düzenli çalisir. Ekonomiktir. Gereksiz risklere girmez. Liderlik, ruhunda vardir. Arkadas edinmekte üstüne yoktur.

GÜMÜS: Hayal gücü yüksektir. Bu yüzden orijinal fikirleriyle ünlüdür. Utangaç, hirsli, gururlu, kendine güvenen ve yeni deneyimlere açik bir özelligi vardir. Kolay ögrenir. Çapkinliklari yüzünden ask hayati biraz karisiktir.


GRI : Çekici, hayat dolu, dost canlisidir. Hayal gücü fazlasiyla yüksektir. Duygularini asla gizlemez, bazen bencil olur. Baskalarinin gününü aydinlatir, dogru sözü dogru yerde söyler.

BEYAZ:Tutkulu ve hirslidir. Bu yüzden çabuk kiskanir ve her seye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardir, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diger insanlardan farkli ve üstün görür.



YESIL: Her ortama ayak uydurur, kolaylikla yeni insanlarla tanisir. Zarif, lüksü seven, kendine güvenen, sagligina düskün, kararli, sabirsiz ve baskalarini yönlendiren bir tiptir. Hayatinin tek ve gerçek askini bekler.


SIYAH: Saglam yaratilisli, cesur, güçlü, bagimsiz ve giriskendir. Acima duygusu pek yoktur. Bir karar almadan evveli uzunca bir süre düsünür, ayaklarini yere saglam basar. Aski da farkli yasamayi sever.


ALTIN: Neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilir. Neseli, adil ve disadönüktür. Insanlari etkilemeye çalismaz. Çok kolay huzursuzluga kapilir. Iliskilerinde hassastir, bu yüzden aradigini bulmakta güçlük çeker.



ZEYTIN YESILI: Sakin ve yumusak mizaçlidir. Siddeti sevmez, kavgadan her zaman uzak duru. Yerine göre davranmasini ve konusmasini iyi bilir. Hassas, nazik ve neselidir. Kiskançliktan hoslanmaz. Adalet duygusu gelismistir.


PEMBE: Her zaman yapabileceginin en iyisini yapmaya çalisir. Diger insanlari korumayi ve onlara yardim etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düsüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir ask ister.


KAHVe: Hareketli ve sportiftir. Baskalarini kendine yaklastirmaz, kimseyle kolay kolay yakinlik kurmaz, kuramaz. Ancak buna ragmen çabuk asik olur. Atesi de çabuk söner. Ideal olani bulana kadar da arayislarini sürdürür.

SARI: Abartisiz, müsfik, cömert ve tatli bir tiptir. Insanlara güvenir, iliskilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayi sevmez. Baskalari için karar vermeye bayilir. Romantik bir ask arar.
MAVI: Kendine fazla güvenmeyen, gerektigi zaman cesur olabilen bir yapiya sahiptir. Artistik bir dogasi vardir ve asik olmayi sever. Kalbinin sesini dinlemek yerine mantigini kullanmayi tercih eder.

KESTANE: Zeki, güçlü bagimsiz ve ne yapacagini bilen biridir. Sosyal olmayi sever, ancak baskalarini düsünmeden kendi bildiginide yapmaktan kaçinmaz. Espriden anlar. Akilli ve pratik olmasina ragmen tembelligi de sever.

LACIVERT dikkat çekici, zevkli, yasamayi seven ve hayata bagli bir tiptir. Genellikle yaptigi ise konsantre olmakta güçlük çeker. Askta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kizdigi zaman çok zor affeder.


TURUNCU: Sorumlulugu ve uyumlu iliskiler kurmayi sever. Bir seye ulasmak için çok çalisir, rekabetçidir. Arkadaslik konusunda kimseye güvenmez, ancak dogru insani bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.


TURKUAZ: duygulari aniden ve kolay degisebilir. Genellikle yalnizdir. Seyahat etmeyi sever. Sadik ve iyi bir dinleyicidir, fakat anlatilanlara kolay inanir. Aski bulmak ona göre zordur, ask yüzünden çok kolay incinebilir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
dogdunuz, hangi, renkte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Burçlara Göre Çiçekler,Hangi Burç Hangi Çiçek Türünü Sever Sibel Burçlar ve Genel Özellikleri 3 15.12.17 10:09
Hangi Vitaminler Hangi Besinlerde Var - Hangi Vitaminler Hangi Yiyeceklerde Bulunur SERDEM İlköğretim 0 27.11.11 16:26
Hangi Gün Doğdunuz Hesaplayın ASYA Genel Kültür 0 19.06.10 17:59
Hangi yüze hangi saç modeli yapılmalı? ASYA Güzellik-Bakım-Makyaj 0 24.09.09 04:18
Hangi yüze hangi saç modeli yapılmalı? Burçak Güzellik-Bakım-Makyaj 0 01.08.08 07:28


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:34 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2