tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   16 Eylül 2009 GünLük Burç YorumLarı (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/37116-16-eylul-2009-gunluk-burc-yorumlari.html)

Okyanus 16.09.09 03:50

16 Eylül 2009 GünLük Burç YorumLarı
 
16 Eylül 2009 GünLük Burç YorumLarı



Sevgili Koç,

Bir fırsat var sanırım. Önünüze fazla fırsat çıkmayabilir. Yaratıcılığınızı verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Düşünceleriniz orjinal olabilir. bunları dost ve arkadaşlarınıza açabilirsiniz. Hatta size bu konuda yardımcı olacak kimseler çıkacaktır. Genel bir isteksizliğiniz olabilir. Bunu yenip alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.




Sevgili Boğa,

Öğleden sonra bir çağrı alabilirsiniz iyi düşünün ve sonuçların neler olabileceğini tahmin etmeye çalışın. Eğer onu etkilemeyi düşünüyorsanız, dikkatini çekebilmek için oldukça fazla efor sarfediyorsunuz. Hayatınızda önemli bir değişikliği gerektiren olumlu bazı durumlarla karşılaşabilr ve fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yalnız bütün bunlar bazı şeylerden vazgeçmenizi gerektirebilir.




Sevgili İkizler,

Bugün kendi insiyatifinizi kullanmayı öğrenmelisiniz. Zorlu ve fizik mücedelenin gerekli olduğu bir dönemdesiniz. Eğer duygusal bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse ve söz konusu bir İkizler’se, elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü herşeyin arap saçına dönmesi ve sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır. Ama olaylar sizde tedirginlik yaratıyor olabilir.




Sevgili Yengeç,

Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir. Bu sebeple daha dikkatli ilişkiler kurmanızda yarar var. Hissi ilişkilerinizde bu dönem, kendinizi rahat bırakın. Fazla hareketli bir dönemdesiniz . İçlerinde önemli kimselerin de bulunabileceği ciddi bir toplantıya ya da sosyal aktiviteye katılabilirsiniz.






Sevgili Aslan,

Hisleriniz ve duygularınız şuursuzca yükselebilir. Olayları değerlendirirken abartılara kaçabilir ve avantajlı olabileceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz. Dikkatli olmalı ve ani kararlardan kaçınmalısınız. Beraberliklerinizde gerginlikler sık sık gündeme gelebilir. Bugün genel tavır olarak kendinizi iyi tartmalı ve bütün değerlendirmelerinizde objektif olmaya çalışmalısınız.




Sevgili Başak,

Eğer bir kardeşiniz varsa onun yüzünden bir tartışmaya karışabilirsiniz. Aile içinde gergin bir hava esebilir. Dedikodularda hedef olmaya ve yıpratılmaya eğilimli olduğunuzu unutmamanız gerekiyor. Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor. Kararsızlığınızı yenin ve bunun fırsat olduğunu anlayın




Sevgili Terazi

Gün ortasında tecrübelerinizi kullanma fırsatınız olabilir. Ama şansınızın sizden uzaklaştığını ve kendinizle baş başa kaldığınızı zannedeceksiniz. Hislerinizi iyi anlatabildiğiniz ve aktarabildiğiniz bu dönem hoş kimselerle tanışmanıza ve özellikle de sevdiğiniz ile güzel iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır. Acele davranmanız gereken bir dönemdesiniz.




Sevgili Akrep,

Birden gelişen bir olay ve bir zorlanma sizi sıkıştırmışa benziyor. Yine hatırlatayım, aile içinde bazı tatsızlıklara karışabilirsiniz. Hatta birisinin size karşı giriştiği sözlü saldırılar artabilir. Boşverin ve muhatap olmayın. Bu arada resmi işleriniz yoluna girecek. Kendinizi aşırı yıpratmanızın sonucu olarak bugün piliniz bitebilir.





Sevgili Yay

Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz. Hatta bazı yaylar gözden düşebilirler. Ama aşk hayatınız en olumlu dönemlerinden birini yaşıyor. Gün sonunda yapacağınız konuşmalara dikkat etmenizi öneririm. Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir. Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir




Sevgili Oğlak,

Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz. Önemli değil, dert etmeyin, geçicidir. Hatta bu güçsüzlüğün sonucunda yaşayacağınız bir olay sizin için tecrübe olacak. Sağlık olarak baş ağrıları ve ateşli hastalıklara açıksınız. Son zamanlarda duygusl ilişkilerinizle ilgili sıkıntılarınız olmuşsa bunları halledecek ve güçlü olacaksınız.




Sevgili Kova,

Maddi konularda önemli gelişmeler olabilir. Elinize hesapta olmayan paralar geçmesi olasıdır. Önce gerçekçilik, istikrarlı işler ve sonra sonuçlar olmalı. Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun. Saçmasapan şeylar için kafa yormayı bırakıp kendinizi düşünmelisiniz.




Sevgili Balık,

Bugün kadınlarla olan ilişkileriniz kötünün ötesinde olabilir. Evliyseniz her türlü gerilimden kaçının. Gönül meselelerinde yanlış tutumlara girmemelisiniz, size yönelik gizli düşmanlıklar ve dedikodular ön planda olacak. Bugün pek çok konuda çok ani kararlar alabilir ya da yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:42 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2