tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   2010 'da Neler olacak? (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/41044-2010-da-neler-olacak.html)

ASYA 13.12.09 03:41

2010 'da Neler olacak?
 
2010 'da Neler olacak?
Yeni Yılda Neler Olacak?
2010 Yılında Türkiye'de Neler Olacak?







2009 zor bir yıldı. Global kriz herkesi etkiledi. Tüm dünya domuz gribi salgınıyla uğraşıyor. Peki 2010 yılı bize astrolojik açıdan ne getirecek, neler götürecek? Ünlü astrolog Susan Miller, Eren Hattatoğlu Şahin, Kemal Milar ve Hande Kazanova, 2010 yılını yorumladı.

KENDİNİZİ YENİDEN KEŞFEDİN
SUSAN MİLLER: 2010, kendimizi yeniden keşfetmemiz gereken bir yıl olacak. Bazıları için bu süreç bilinçli ve isteyerek yapılan bir seçimken, bazıları için mecburiyetten ve zorla olacak. Değişim size nasıl gelirse gelsin, kazançlı çıkacaksınız. Her burç 2010’un gerilimini yaşayacak zira öncü burçlar olan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak’taki gezegenler sizi zorla harekete geçirecek. Dünya artık var olmaya alıştığımız yer değil. Bu durum 2010’da belirginleşecek ve yeni tempoya ayak uydurmamız gerekecek. Değişime ne kadar çabuk kucak açar, deneyimlemeye başlarsanız, güvenli ve rahat bir yere o kadar çabuk ulaşırsınız. 2010’da geçmişte güvendiğiniz eski formüllerin işe yaramadığını da göreceksiniz. Yeni ve denenmemiş yöntemleri kullanmamız gereken bir dönemdeyiz. 2010’da kendinizi ve başkalarını eleştirmekten ve önyargılı olmaktan kaçınmalısınız. Ayağa kalktığımız, yere düştüğümüz, emeklediğimiz, yürüdüğümüz ve tekrar düştüğümüz bir yıl olacak. Cömert, açık ve hevesli olun.

TÜRKİYE’NİN HARİTASI KARIŞIK

KEMAL MİLAR: Nisan ve Mayıs 2010’da Satürn, Türkiye’nin Ay’ıyla kare açı içine girecek. Ay, ülke astrolojisinde toplumun duygusal durumunu ve tarımı gösterir. Duygusal açıdan bu dönem biraz sıkıntılı, zorlu ve yorucu geçebilir. Asıl dikkat edilmesi gereken zaman ise 2011’in Ocak ayı. Bu dönem ülke açısından da bir dönüm noktasını gösteriyor. Pek çok değişim, dönüşüm gerçekleşebilir. Türkiye’nin haritası kendisini devamlı yeniliyor. 2010’da Türkiye çok daha modern özgür ve bağımsız bir yapıya kavuşacak. Tayyip Erdoğan ise haritasına göre çok güçlü açılara sahip, cesur, atak ve girişimci bir insan. Savaşmaktan asla çekinmeyen Başbakan, bugüne kadar pek çok zor transiti başarıyla atlattı. 2010 Mayıs, haziran ve temmuz aylarında sıhhatine daha çok dikkat etmeli, kendisini aşırı sıkmamalı.

2010 MÜCADELE YILI OLACAK
HANDE KAZANOVA: Türkiye’nin para evinde gerilemeye başlayan Mars özellikle uluslararası kazançlar, borsa, döviz sermayeleri ile ilgili alanlarda 12 Mart’a kadar zorlayıcı bir süreci işaret ediyor. 15 Ocak’taki Güneş tutulması Afrika, Güneydoğu Avrupa, Orta Asya ve Güneydoğu Asya’yı bize nazaran daha fazla etkileyecek. Türkiye’nin yabancı ülke ilişkilerine, diplomasiye ve açık düşmanlık görebileceği ülke ve kuruluşlara dikkat etmesi gerekiyor. Girilebilecek bir söz dalaşı veya oluşabilecek uluslararası bir skandal, refahımızı ve ülkenin maddi durumunu etkileyebilir. 22 Ocak-8 Şubat arası topraklarımız, sınırlarımız ve güvenliğimizle ilgili konularda devletin ordu ile çatışması, sürtüşmesi gibi olaylar gündemimize oturabilir. Dünyada neler olacağına gelince, 2010 yılında dünyanın her yerinde otorite sorgulanacak. Kurumların değişmesi, dönüşmesi, isyankâr çıkışlar, devrimci hareketler, şiddete yönelik eylem ve olaylar dünyanın dört bir yanında kendini gösterecek. Katı kurallar çözülecek veya yeni kalıplar dayatılacak. 2010, 2009’a nazaran daha mücadeleci ve zorlayıcı etkilere sahip bir yıl olacak.

Rüya 22.12.09 16:49

--->: 2010 'da Neler olacak?
 
Elinize sağlık teşekkür:tual55:


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:23 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2