tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Burçlar ve Genel Özellikleri (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/)
-   -   2010 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Temmuz Ayı Burç Yorumları (http://www.tualimforum.com/burclar-ve-genel-ozellikleri/46169-2010-temmuz-ayi-burc-yorumlari-temmuz-ayi-burc-yorumlari.html)

Nehir 01.07.10 00:47

2010 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Temmuz Ayı Burç Yorumları
 
Temmuz 2010 Burç Yorumu
Aylık Burç Yorumları Temmuz

Koç Burcu


Koç Burcunun başında doğanların bir evrim (dönüşüm) sürecine girmiş olduğundan daha önce bahsetmiştim. Bu kadersel bir dönem ve sizi biraz zorlayacak dönem geçene kadar. Bunun etkisiyle, meslek ve genel hayatınızda bazı sorunlar yaşayacaksınız, sebebini anlamadığınız. Neden başınıza geldiğine pek anlam veremediğiniz… Bu sizde değişmesi gerekenlerin artık zamanının geldiğini göstermekte. Öte yandan hiç korkmayın, bir kapı kapanacak ama bir diğeri açılacak. Hatta bunun sizin için çok daha iyi bir alternatif olduğunu daha sonra anlayacaksınız.

Bu bağlamda, iş görüşmeleri için bol kısa yol, bol haberleşme var Temmuz’da. Ayrıca misafir, yoldan gelenler için fazla masraf görünüyor. Bazılarınız bu ay iş değişikliğine gidebilir. Ve ayrıca evle ilgilenmeniz gerekebilir.

Diğer Koçlar daha iyi durumda. İşte bazı parasal beklentiler gerçekleşecek. Bu güzel ama para geldiği gibi de gidiyor. Evle ilgili bir gizli isteğiniz gerçekleşecek. Evli olanların eşi her an güzel bir sürpriz yapabilir. İdealleriniz netleşmiş, bunları hayata geçirmek için kolları sıvayacaksınız ay sonunda özellikle. Evde veya işte olan bazı sorunları da artık takmayacaksınız. Ama siz yine de aile veya işte bir tartışma çıkarmamaya bakın. Ayrıca duyacağınız bir şey veya sizin bir sırrınızın duyulması sizi kızdırıp harekete geçirebilir. Akıllı hareketle meseleyi çözersiniz.

Bu ay ticaretle uğraşanlar alacakları güzel haberlerle, iyi gelişmelerle biraz erken davranıp masraf ve harcamalarını artırabilir. Daha para gelmeden ani ve büyük masraflar yapmayın derim. Yine de bu ay yıldızlar genel olarak sizden yana.

Bu ayın başında yapacağınız olumlu görüşmeler veya alacağınız güzel haberlerin olumlu sonucunu ay sonunda alacaksınız. Verdiğiniz kararın doğru olduğunu ve iyi sonuç verdiğini görmek sizi mutlu edecek. Bu ay bir idealinizi de gerçekleştireceksiniz, epeydir düşündüğünüz şeyi bu ay yapabileceksiniz. Bir seyahat, evle ilgili bir şey olabilir bu. Ve sizi üzen bir şeyden de giderek uzaklaşacaksınız.

Bu ay iki önemli yıldız olayı var; 7 Temmuz’da Oğlak’ta Ay Tutulması ve 22 Temmuz’da Yengeçte Güneş tutulması.

Oğlaktaki ay tutulması Koç burcunun 2. yarısı doğanları yani 2-9 Nisan arası doğanları etkiler. Tutulma civarı, gerek iş yerinde gerekse evde ılımlı olmaya çalışırsanız doğabilecek sorunu kısa sürede halledersiniz. Duygularınız yoğun olur, kontrollü olmanızı tavsiye ederim. Kiminiz de duygulanıp, hüzünleneceksiniz gibi o günler. Güneş tutulması ise Koçun son günlerinde doğanları etkileyecek. O gün birinden, hatta epeydir size gizli gizli diş bileyen ve yetkili birinden kötü bir çıkışla karşılaşabilirsiniz. Ama bu sizin gizli düşmanınızı da yakından tanımanızı sağlayacak. Akıllı giderseniz ay sonu şartları kendinizden yana çevirebilirsiniz. Ve sürpriz bir vesile ile görüşeceğiniz birinden güzel bir teklif alabilirsiniz, sizi bu seneki amacınıza, idealinize yaklaştıracak bir teklif olur bu.

Aşk ve evlilik durumları bu ay iyi görünüyor. İdeal eş bulma şansı var Koçların. Hatta bulanların bu ay evlilik masrafları bol görünüyor. Kimi Koçlar da bu ay sonu bir ziyaret, kısa yol veya haberleşme vasıtasıyla güzel bir ilişki teklifi alabilir. Sevinçli ve coşkulu olacaksınız özellikle Temmuz sonu. Ne derler, kafanıza göre bir ilişki çok rahatlıkla, engelsiz evliliğe gider kısa zamanda.

Boğa Burcu

Boğaların hayatla ve meslekle ilgili çok beklentileri var bu sene.

Temmuz’da bu aşırı beklenti ve arzular dışa vuracak. Bundan dolayı bazen fazla agresif, öfkeli, bazen de çok hevesli ve canlı olacaksınız. Beklentilerini sabır ve akıllıca karşılamayı tercih edenler ise, aşırı tutkularını dizginlemeyi başaracak ve kendilerini hırsla ve kararlılıkla hedefe odaklayacaklar bu ay.

Temmuz sonu beklenmedik bir olay ile iş yeriniz, mesleğinizle veya evle ilgili bir sorununuz çözülebilir. Yetkili kişilerle yapacağınız görüşmeler bu dönemde sonuç alabilir. Çok şey beklemeden sabırla umut etmeli ve amacınıza ulaşmaya gayretle devam etmelisiniz. Kiminizde de beklenmedik güzel bir gelişme önemli başka sorunlarınızı çözmenize yardım edecek.

Bu beklentileriniz veya işte olan bazı yeni gelişmeler sizi sosyal hayattan etmiş durumdaydı epeydir. Ama geçen ay sosyal hayat canlanmaya başlamıştı, Temmuz itibariyle sosyal hayat daha fazla canlanıyor.

Eve veya kendinize lüks eşyalar almak istiyorsanız Temmuz ortasından sonra alın, çünkü masraf iki katına çıkar ve parasal sorun artar.

Temmuz’da yollar, tatil planları keyifle uygulanacak ve gittiğiniz yerlerde çok eğleneceksiniz. Bu arada taşınmayı düşünenler daha güzel bir yere taşınabilecek.

Bu ay 22 Temmuz’da olacak Güneş Tutulması şahsi haritası da uygun olanlar için güzel bir sürpriz getirecek. Tutulma negatif bir şeydir diye bilenlere şunu söyleyim; hayır, kimisi için olumsuz etkili iken, kimilerine beklenmedik güzellik getirir. Mesela çözülmeyen bir sorun bir anda olan bir olayla çözüme kavuşur, veya tutulma günü veya civarında olan bir tartışma, çatışma veya yaşanan sorun beklenmedik bir şekilde bir başka derdinizi çözer, yani o sorun sizin işinize yarayan bir gelişme doğurabilir. Ne derler her şerde vardır bir hayır misali…

Aşk evinizde Satürn var 1 seneyi aşkındır. Bu da yıldızların uygun olduğu bir zamanda ciddi bir ilişkinin evliliğe gitmesi demektir. Özellikle Temmuz bunun için uygun.

Yalnız bu dönemde evlenecekleri bir konuda uyarmak isterim. Bu sene yapılacak evlilik size çok fazla, beklediğinizden fazla sorumluluklar yükleyebilir. Eşiniz iş gereği evle fazla ilgilenemeyebilir, evin yükü sizin üzerinizde olur. Veya eşiniz çok şefkat ve ilgiye muhtaç ve biraz da kıskanan, fazla sahiplenen biri çıkabilir ve ha bire kendisiyle ilgilenmenizi isteyebilir. Kötü bir olasılıkla da, eşiniz sorumsuz, işe pek aldırmayan, bu yüzden evi maddi olarak çok ihmal eden biri çıkabilir. Benden söylemesi.. Hayırlısı olsun, seçiminizi sağlıklı yaparsanız kalıcı, yıllanan bir evliliğe adım atarsınız, yeter ki, doğru kişiyi seçtiğinize emin olun.

İkizler Burcu


Bu ay uzun yollarda hareket giderek artıyor. Kiminiz iyi olay kiminiz kötü olay vesilesiyle. Bazılarınızın da beklenmedik veya sebebi belli olmayan bir olay yüzünden yol hazırlığı suya düşebilir. Yeniden hazırlanıp gitmek gelecek ayı bulur gibi.

Mesleğinden, işinden ve genel olarak hayatından memnun olmayanlar şapkasını önüne alıp düşünecekler. Ve hayatlarına bir yenilik katmak arzusu ve ihtiyacıyla yeni yollara başvuracaklar. Veya yetkili kişilerden beklediği desteği nihayet bu ay almaya başlayacaklar. Belki de bir eğitimden geçecekler, bundan dolayı belki yol yapacaklar veya uzaktan, yeni tanışacağı kişilerle iş görüşecekler. Derdinizin devası yeni kişilerde, yeni yollarda ve uzun yollarda.

Bu ay kimi İkizler için gelen haberler veya olacak güzel gelişmeler sevindirici olacak. Giderek korkularınızdan uzaklaşacaksınız. Daha umutlu ve hevesli olacaksınız bu ay.

İş değiştirmeyi veya başka bir önemli değişiklik yapmayı isteyen İkizler bu ay bunu gerekleştirecek gücü bulacaklar kendilerinde. Çok yoğun ve aktif bir koşturmaca bekliyor sizi ay boyunca ama sonuçlar istediğiniz gibi olacak görünüyor. Hatta bir taşla iki kuş bile vurabilirsiniz bu arada.

Öte yandan bu ay kaza, yaralanma gibi risklere dikkat edin, acele ve telaşlı hareket etmeyin derim. Ve hırsızlara karşı da uyanık olun. Sizi çok destekleyen yıldızlar var bu ay merak etmeyin. Ama tedbir almayı ihmal etmeyin yine de.

Aşk ve evlilik konusuna gelince, bakın bu alan iyi görünüyor. Yani eş seçimini doğru yapma olasılığı yüksek. İdeal bir eş seçimi çok mümkün. Aşkınız çıkarsız iletişime dayalı, duygusal yanı yüksek ve büyük bir aşk olabilir. Bu size güç verecek en önemli şey bu sene. Sizde evlilik ile ilgili sorun olsa olsa evle ilgili olabilir. Evde masrafların artması, belki eşlerden birinin aşırı maddi sıkıntısı, borcu olabilir ve bu yüzden bir süre kemerleri sıkmak durumunda kalabilirsiniz.

Evli olan ve evliliği iyi gitmeyen İkizleri uyarmak isterim. Bu ay ne ekerseniz onu biçersiniz çünkü yıldızlar şansınızı ve cesaretinizi ve gücünüzü yükseltmekle beraber sorunları da tüm yoğunluğu ile ortaya çıkaracak. Yani bir rest çekme dönemi olacak gibi…

Yengeç Burcu


Temmuz yoğun ve ilginç geçecek sizin için. Kiminiz canlı, aktif ve hayat dolu olacaksınız. Kiminiz de biraz gergin. Ani haberler sizi ani ziyaretlere sevk edebilir. Bir yakınınız veya sevdiğiniz birinin sağlık sorunu size biraz üzebilir. Ya da kiminiz de bir yakından ani ve beklenmedik bir düşmanca tavırla karşılaşıp şaşırabilir. Böyle bir şey ise durum, küçümsemeyin derim bu kişiyi, bayağı tehlikeli ve hırslı biri gibi. Maddi-manevi tedbirinizi alın derim. Kimi Yengeçler de çocuklarının veya eşinin bir sorunu ile ilgilenmek zorunda kalabilir.

Yengeçin ikinci yarısından sonra doğanlar için biraz gergin başlayan ama ay sonu güzel gelişmelerle ve beklenmedik sürprizlerle rahatlayacakları ve sevinecekleri bir ay olacak.

Tüm Yengeçlere bakacak olursak…

Gizli hayalleriniz, içten beklentileriniz var. Bunlara yönelik ilginç gelişmelere hazır olun derim. Parasal olarak Temmuz bir idealinizi gerçekleştirmenizi engellerken Temmuz 22’de olacak Güneş Tutulması bu idealinizi gerçekleştirmeniz için hiç beklenmedik bir kapının açılacağını müjdeliyor. Tabii bu tüm Yengeçler için geçerli değil, ancak özel yıldız haritası uygun olanlar için ve doğum günü Yengeçin son diliminde olanlar için geçerli gibi.

Kısa yollar ve uzun yollar sene boyunca sizi etkileyecek, sıradan değil, uzun vadeli geleceğinizi etkileyen türden olaylar, tecrübelere gebe. Duyacağınız haberler, gelen-gidenler hep sürprizli ve ani olacak.

22 Temmuz Güneş Tutulması Yengeçin son günleri doğanlar için gerçekten çok önemli ve geleceği etkileyen bir etki yapacak. Beklenmedik olaylara hazır olun. Bu ay olaylar sizi gizli ilerlemeye, işlerinizi gizlice halletmeye sevk edecek. Çünkü bazı engeller ve karşılaştığınız muhalif veya düşmanca tavır bunu gerektirecek ve ay sonunda kazanan siz olacaksınız. Olayları aniden kendi lehinize çevireceksiniz.

Bu ay ayrıca sizden gizlenen bazı olay veya durumlar var gibi. Ya da sizin yaşadığınız ama henüz tam önemini kavramadığınız bir durum var gibi. Ama sanırım siz bunu seziyorsunuz. Yani ay sonu veya gelecek ay ortaya çıktığında şaşırmayacaksınız ama yine de tepkisel bir yaklaşıma da gireceksiniz. Yani harekete geçip gerekli mücadeleyi yapacaksınız.

Bu arada varsa sağlık sorununuz ihmal etmeyin. Ani çıkabilecek rahatsızlıklar ilerlemeden hemen önlemini alın derim.

Aşk ve evlilik cephesi nasıl olacak?..

Yine bu konuda da yollar aracı olacak gibi görünüyor. Sizin gittiğiniz yerlerde ilginç, sürpriz gelişmelerin olması olası. Bazı dostların aracı olması mümkün. Ancak evlilik için biraz daha sabretmeniz gerekebilir… Bu arada Yengeçin başında doğanlar bir yakın ilişkiyi bitirme noktasına gelebilir. Bu bir yakın dost olabilir veya evlilik olabilir. Veyahut iş olabilir.

Evli olan Yengeçlerin anne/baba olması bu sene mümkün ama birazcık daha beklemeleri gerek. Bu ay olabilecek hamilelik sorunla karşılaşabilir çünkü.

Nehir 01.07.10 00:48

--->: 2010 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Temmuz Ayı Burç Yorumları
 

Aslan Burcu

Aslanları çok yoğun ve önemli bir ay bekliyor.

Adımlarınızı çok temkinli ve dikkatli atmanız gerekir, bir anda tartışmaların alevlenmemesine özen gösterin derim. Stresli ve hassas bir dönem. Vereceğiniz kararlar, atacağınız adımlar bu seneye damgasını vuracak. O yüzden fevri hareketlerle bırakın bu ayı, seneyi berbat etmeyin derim. Bu ay sağduyu en önemli aracınız olmalı. Yıldız desteği var merak etmeyin ama bu desteği arkanıza almak sizin ustalığınıza bağlı olacak ve sorununuzu gerçekçi bir bakışla kabul etmeye bağlı olacak. Ve egonuzu kontrol etmenize bağlı olacak. Ve karşı tarafın da güçlü olduğunu kabul etmenize bağlı olacak. Denge ve sağduyu, tavsiyem size bu ay.

Yukarıda bahsettiğim durum kiminizde biriyle düşmanca bir karşılaşma şeklinde olurken, kiminizde de yakın biriyle bir mesele yüzünden karşı karşıya kalma şeklinde olabilir. Ne olursa olsun fevri çıkışların bir sonuç vermeyeceğini bilin derim.

Temmuz’da sizi epeydir sıkan bazı mesleki, parasal sorunlar doruğa çıkacak. Sorunları çözmek için sabır sınırınız epey denenecek ama yine de siz siz olun kavgaya yönelmeyin. Amacınıza ulaşmak için akıllı ve politik gidin. Bu şekilde sorununuzu ay sonu çözmeye başlarsınız. Ayın başında bir haber, veya bir görüşme yada bir yazılı kontrat sizi sevindirecek ve bir amacınıza ulaştıracak. Ancak karşı kaldığınız kişiler öyle böyle değil, dikkat edin. Politik giderseniz bazı kişilerin desteğini ay ortası itibariyle almaya başlarsınız ve çarkı kendinizden yana çevirmeyi başarırsınız. Ay sonu bir başka idealinize veya amacınıza kavuşabilirsiniz böylece. Ama dikkatli ve politik gitmezseniz maddi-manevi kayıp daha büyük olur.

Bu ay dost tavsiyesine kulak verin. Bu ciddi sorununuzu çözmek için dostların veya evli iseniz eşinizin desteğini alın.

Dediğim gibi bu ay bir amacınıza ulaşmayı başaracaksınız. Bunun için dostların veya yakınların desteği önemli olacak bu ay.

Bu sene yaşadığınız yeni tecrübeler ve tanıştığınız yeni kişiler size çok değerli hayat dersleri vermiş olsa gerek. Bunlar sizin yolunuzu daha açık ve kesin belirlemenizi sağlayacak. İşte, bu tecrübelerin faydasını bu ay çok fazla görmeye başlayacaksınız.

Aşk ve evlilik konusuna gelince, bu konu gerçekten iyi görünüyor sizin için. Ancak kafanız netleştiyse, tecrübelerden gerekli dersleri aldıysanız…

Eğer bu yoğun olaylar zinciri içinde kendinizi savurduysanız, rüzgarın arttığı Temmuz ayı elinize geçmiş olanların ellerinizden kayıp gittiğini göreceksiniz. Şayet doğru kişiyi bulduysanız, bir teklif yapma veya alma olasılığı var. Yani evlilik hayalinize kavuşma şansınızı yüksek görüyorum. Kalbi boş olanlar ise kalbini birine kaptıracağa benziyor ay sonu.

Başak Burcu

Bu ay Başakların geçen aylara göre daha güçlendiğini görüyorum. Ama ayın başlarında…

Öte yandan kimi Başaklarda kafa karışıklığı var, abartılı bir duygu hali içinde olacaklar. Aşırı beklentiler içinde olacaklar gibi. Boğadaki Mars ve Venüsün onlara verdiği moral ve cesaret ile gereğinden fazla beklenti içinde olabilirler.

Kimi Başaklar da bu ay zoru başaracaklar. Çok yıpranacak, yorulacaklar ama başaracaklar. Bu arada uzaklardaki yakınlardan veya yeni tanışacağınız ama size yardım edebilecek değerli kişilerin desteğini alacaksınız atacağınız adımlarda. Hatta siz onlardan destek beklerken ve alırken belki de farkında olmadan siz de onlara yardım etmiş olacaksınız. Böyle bir karşılıklı çıkar ve destek durumu görüyorum.

Gelelim detaylara…

Başakların Temmuz’da kariyerle veya terfi ile bir beklentisi gerçekleşebilir. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir iş bu ay sonuçlanabilir. Bu arada, bu işlerle uğraşırken, yeni insanlarla tanışacak ve yakın dostluklar veya işbirliği kurabileceksiniz. Uzaklar da bu ay güzel gelişmelere açık. Ama işlerinizi ay sonuna bırakmamanızı tavsiye ederim. Çünkü ay sonunda iş yerinde, otorite veya yetki sahibi birileri ile bir sorun yaşanabilir. Bir pürüz tartışma yaratabilir. Kısacası Temmuz ortasına kadar olan dönem sizin için daha avantajlı gibi. Hakkınızın yenmemesi için bu ay kararlı ve hareketli olun ve kendinizi gösterin ay ortasına kadar. Sonra da geri çekilin.

İş yerinde değişen koşullar bu dönem içinde rayına oturacak ve çalışmaların meyveleri alınmaya başlanacak. Verimli, aktif, mücadele içinde bir ay olacak sizin için.

Resmi kurumlar ile işi olanlar biraz sürtüşmeli de olsa bir mücadele sonunda beklentilerine uygun sonuçlar alabilir. 22 Temmuzdaki Güneş tutulması kimi Başakların işine yarayacak. Bir amaçlarına ulaşacaklar. Karşı karşıya kaldıkları bir çatışmalı duruma çözüm getirebilecekleri bir şanslı gelişme olacak gibi.. Bir anda uzun zamandır yaşadığınız bir sorundan kurtulacaksınız. İyi veya kötü…

Aşk ve evlilik durumları nasıl olacak?

Evliler bu ay bir karara varacak gibi. Eşle konuşulan, gündemde olan bir mesele Temmuz’da uygulamaya konacak.

Kimi Başaklar için Temmuz sonu pek parlak görünmüyor. Bir boşanma kararı olabilir, anlaşmazlık ciddi boyuta ulaşabilir. Bu arada ruhsal dünyanızı sağlam tutmaya bakın. Sağlığınız aniden bozulabilir yaşanan üzüntüler yüzünden ve bir tedavi süreci başlayabilir.

Bekarlar, Temmuz sizin için olumlu görünüyor. Ama bir aile sorunu veya işte olan bir sorun kafanızı sevgilinize ve evlilik planlarına verememenize neden olabilir. Bence bu ay zaman bulunca dinlenmeyi, sevgilinizle ilgilenmeyi ihmal etmeyin. Evlilik için sanki erken gibi, şayet özel yıldız haritanız aksini söylemiyorsa. Bu ay erken verilen kararlardan vazgeçme olasılığı var…

Terazi Burcu

Temmuz’da para ve yatırım olayları çok yoğun yaşanacak. Bazı Teraziler bir miras ile bazısı da borç alıp-vermek ile uğraşacak. Ödemeler veya borçlar ve bazı maddi beklentilerinize dayalı bir haber veya vereceğiniz bir karara olumlu yanıtı veya desteği ay ortasından sonra yapacağınız görüşmeler ile alabileceksiniz. Uzaklardan destek ve görüşme yapacağınız kişilerden pozitif destek ve yönlendirme var.

İçinizde sebepli veya sebepsiz bazı korkular, yalnızlık duygusu yaşasanız da, Temmuz ortası hareketlenecek hayatınız moralinizi yükseltecek. Bu ay sizin bu sene yaşadıklarınızın sonuçlarını somut ve net görmenizi sağlayacak. Nerede hata yaptığınızı ve hangi kararlarınızın doğru olduğunu anlayacaksınız.

Uzaklar önem kazanacak. Güzel haberler de üzen haberler de var gibi. Bu arada bir sorununuza güvendiğiniz ve alanında yetkili olan bir yakınınız çare bulacak demiştim. Kiminizin de işle ilgili bir teklif alması olası görünüyor. Küstüğünüz biriyle de barışmanız olası. Temmuz sonundan itibaren tatil iyi gelir size. Ayrıca gelenler de mutluluk verecek.

Bu ay iki önemli gökyüzü olayı var; 7 Temmuz Oğlakta Ay Tutulması ve 22 Temmuz’da Yengeçte Güneş Tutulması. Bu Terazileri biraz olumsuz etkiler. Ay tutulması Terazinin ilk on gününde doğanları, güneş tutulması son 3-5 gün civarı doğanları etkiler.

Ay tutulması bir yakınla ilgili biraz üzücü, can sıkan haber getirebilir. Seyahat iptaline sebep olabilir. Güneş tutulması ise, yaşanacak gerginlik sizin bir duygusal sorununuzu veya mesleğinizle ilgili bir beklentinizi çözebilir veya çözümünü hızlandırabilir. Ama bu biraz ilginç bir çözüm olabilir yani beklentinizin gerçekleşmeyeceğini anlamanız başka bir çözüme götürebilir sizi veya başka bir çözüme giderken umudunuzu kestiğiniz beklentiniz gerçekleşebilir. Garip ve de aslında güzel bir gelişme olacak gibi sizin için…

Aşk ve evlilik için hareketli ve ilginç bir dönem.

Bu sene Terazilerin evlilik imkanı olacak gibi. Hatta bu ay bu gerçekleşir veya olup olmayacağı netleşir. İdeal aşkı yakalama şansınızın olduğu bu dönemi iyi değerlendirin. Öte yandan yanlış seçim yapmış iseniz, maddi kökenli bir kullanılma veya cinsellik kökenli bir aldatılma olabilir. Dikkat edin derim. İyi seçim yapın, sizin için iyi olabilecek bu güzel seneyi harcamayın. Yanlışsa gönderin gitsin, emin olun yenisi gelecektir… Ama iyi seçim yapanları bu ay güzel bir düğün veya düğün kararı bekliyor.

Evli olup sorunu olan Teraziler sorunu mahkemeye taşıyabilir.

Bu ay tüm Teraziler için hayli ilginç ve hareketli, hızlı geçeceğe benziyor. Kafanız karışıp ne yapacağınız bilemez halde olabilirsiniz ama çabuk toparlayıp hızlı olmayı başaracaksınız.

Akrep Burcu

Akrepler bu ay bir hedeflerine ulaşmanın coşkusu içinde olacaklar.

Canlı, tutkulu ve sevinçli olacaksınız. Kimi Akrepler ise daha önce başlamış olan bir sorunu, oluşacak açık düşmanlık vesilesiyle kararlı bir şekilde çözmeye çalışacaklar. Ama çözerken öfkenize hakim olun derim.

Ailede güzel gelişmeler oluyor. Maddi ve manevi güzellikler sizi mutlu edecek. Evde yeni eşya alma veya yeni ev alma gündeminizi meşgul edecek. Lüks harcamalar olacak, ölçüyü kaçırmayın derim.

Yurt dışını hayal edenler beklenmedik bir güzel gelişme ile sevinebilir bu ay. Ama gidiş hemen olmaz gibi. Bu gelişme sizi ikilemde koyacak gibi. Artık karar sizin..

Bu arada geçen ay peydah olan ve bu ay sizi ay boyunca meşgul edecek bir sorun var veya sorun yaratan bir kişi var. Bu kişi sizi sene boyunca meşgul edebilir. Bence uzatmayın, inatlaşmayın ve alttan alıp ondan uzaklaşmaya bakın. Onunla zaman harcamak sizi zarara sokabilir.

Temmuz sonu bazı sürprizler sizi seyahate sevk edecek. Güzel bir tatil yapacaksınız.

Evde masraflara dikkat edin, gereğinden fazla borçlanmak sizi zorlayacak. Daha sonra para çok lazım olacak, birazını ayırın derim.

Bu ay yeni ve güzel gelişmelerden dolayı sorunlar sizin moralinizi bozamayacak.

Aşk ve evlilik için gelişmeler ani ve sürprizli olacak gibi.

Akreplerde durum iki şekilde gibi: ya evliliğe bu sene içinde daha önce adım attınız ya da gelecek seneye kayar. Aşk konusunda abartılar, kısa maceralar olsa da, sizi derinden vuracak bir aşk da mümkün. Ama karşınıza çıkacak aşk sanki zor bir ilişki doğurur gibi..

Bu ay kendinizi gösterme ve ilgi, taktir toplama imkanınız olacak. Haydi hayırlısı diyelim..


Nehir 01.07.10 00:50

--->: 2010 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Temmuz Ayı Burç Yorumları
 

Yay Burcu

İş ve gündelik hayat yoğun.

İşle ilgili girişimler ve beklentileriniz bir noktaya gelecek. Ve geldiğiniz noktayı düşünüp tartıp yeni atılımlar yapacaksınız. Bunun için bazı kişilerle birebir görüşmeler olacak. Bu bağlamda sanki tanıdık değil de yeni kişilerin desteğini alacaksınız gibi. Ayrıca beklediğiniz değil, beklemediğiniz yerden sonuç alabileceksiniz. Yani hayal kırıklığı ile sevinç arasında gidip geleceksiniz.

Taşınma veya yol düşünenler beklenmedik masraflara karşı dikkatli olsun ve hesabı kitabı iyi yapsın derim. Mesleği ile ilgili eğitim, kurs alanlar bunun faydasını görmeye başlayacaklar. Bu vesileyle yeni kişilerle tanışacaklar ve belki de işlerini ya da hobilerini daha ciddi bir temele taşıyabilecekler.

Evde bir sorun var gibi. Bu sorunun büyümemesi için önlem almak lazım. Aksi taktirde durum üzücü veya can sıkıcı olabilir. Aile ile ilgili sorun bu ay açık bir sürtüşme, çatışma doğurabilir.

Siz de yollarda hızlı araba kullanmamaya dikkat edin derim bu ay.

Bu ay 22 Temmuz’da yaşanacak Güneş Tutulması sizi direkt etkilemese de, aile veya eşle ilgili gelişmelere neden olabilir. Ortak paranın gündemi meşgul etmesi mümkün bu olay ile.

Bu ay sıkıntılara rağmen garip bir umut doğacak içinizde, sorunlarla akıllıca baş etmenin gururunu taşıyacaksınız ve geçmişte yaptığınız güzel şeylerin ve çabalarınızın ve akıllı çalışmalarınızın meyvelerini somut olarak almaya başlamak ve hatta gözle görülür bir taktir, beğeni veya çabalarınızın karşılığı olan ödüllerin artması sizi hayli sevindirecek. Popülersiniz bu ay. Ne kadar çok sevildiğinizi ve tutulduğunuzu görmek sizi mutlu edecek.

Uzun zamandır emek verip uğraştığınız işte, edindiğiniz tecrübe ve bilginin size geri döneceği bir ay olacak. Ay sonu uzun zamandır verdiğiniz kararlarınızı harekete geçirmenize yardım edecek güzel haberler veya görüşmeler olabilir.

Aşk ve evlilik…

Bu konularda kadersel bir dönemdesiniz. Sevinç ve acı ard arda yaşanacak gibi. Kiminiz bir anda evlenmek isteyecek ve var olan ilişki ciddileşecek. Sorun varsa kısa sürede ya çözülecek ya da ilişkiyi kısa sürede bitireceksiniz. Sabırsız ruhunuzla ani seçim yanlış karara götürebilir sizi. En iyisi yaşayın görün derim. Bu ay içinde siz değil de yakınların düğün haberleri olabilir…

Oğlak Burcu


Temmuz hem güzel hem biraz gergin ve zor bir ay olacağa benziyor.

Geniş aile/ akraba ile ilgili bazı tatsız haberler gelebilir. Ama merak etmeyin sorun çözülür gibi. Bir sağlık sorun ise çözüme gider. Bu arada siz de bir sağlık sorununuzu kısa sürede çözebilirsiniz.

Oğlakın başlarında doğanlar bir kişi ile karşı karşıya gelebilir. Maddi kaynaklı konu tartışma yaratabilir. Ay sonu gibi sizin istediğiniz olur sonuçta.

Diğer detaylara geçersek…

Sosyal hayat canlanacak, arkadaş, dostlarla, sevdiklerinizle bol gezip eğleneceksiniz mekan içinde veya dışarıda. Eski veya yeni dostlarla görüşmeler, mutlu karşılaşmalar olacak. Yalnız bir sıkıntı üzerine kısa bir yol yapmanız söz konusu olabilir.

Bu ay siz de yakınlarınız da yollarda sıkıntılara karşı dikkatli olsun derim. Acele etmeyin, öfkeli araç kullanmayın derim.

Parasal olarak ay sonu daha iyi olacak gibi. Beklediğiniz yerlerden ve yeni gelişmeler, girişimlerden paralar gelecek, bu da sizi memnun edecek. Daha önce yaptığınız girişimler, çabalarınızın karşılığını almaya başlamak sizi mutlu edecek ve çalışmaya daha sıkı sarılacaksınız. İş koşulları gerek çabalarınız gerek yeni ve güzel sürprizli gelişmeler ile ilerleyecek, başarı kaydedeceksiniz.

Bu ay oluşacak iki önemli gökyüzü olayı var; 7 Temmuzda Oğlakta Ay Tutulması ve 22 Temmuzda Güneş Tutulması. Ay tutulması Oğlakın ikinci yarısında doğanları, yani 2-10 Ocak arası doğanları etkilerken, güneş tutulması Oğlakın son günleri doğanları etkileyecek.

Ay tutulması sizi bir sorundan kaçmak için seyahate sevk edebilir. Canınızı sıkan olaya mantıklı bakmayı bileceksiniz gergin hava esse de. Güneş tutulması evli olanların eşlerinin ailesi ile sorun yaşatabilir. Veya başka bir akraba veya geniş aileden biriyle ilgili bir sorun doğurabilir. Sevdiğiniz birinin veya kendinizin sağlık sorunu üzebilir. Ama sağlık sorunu tedavi ile çözüme kavuşabilir.

Aşk ve evlilik cephesi fena görünmüyor. Canlı ve enerjik ve heveslisiniz. Eski bir sevgiliden haber gelebilir, şayet bitti ise, yeni kişiler çıkabilir. Ancak şahsi yıldız haritanız uygun değilse evlilik bu sene olmaz gibi. Kalıcı ilişki kurmanız söz konusu, beklentilerinize karşılık alacağınız güzel bir beraberlik olabilir ama evlilik hemen gündeme oturmaz gibi.

Evli olup da sorun yaşayanların sorunları giderek tırmanacak gibi görünüyor. Bu ay hem ay hem güneş tutulması varken, özenli ve temkinli olmaya çok gayret etmeniz gerekir. Aksi taktirde tutulmalar ipleri koparıp atar.

Kova Burcu

Temmuz ayı sevdiklerinizin uzak yerden gelmesi, hoş karşılaşmalar, görüşmeler sizi mutlu edecek. Bu vesilesiyle hayatınız canlanacak. Yalnız evde gereğinden fazla masraf sizi sonra zor durumda bırakabilir, hesaplarınızı iyi yapmanız gerek. Parasal olarak şanslısınız gibi yine de. Havadan, hiç beklenmeyen paralar almanız mümkün. Bu arada işinizde kendinizi gösterip taktir almanız ve bunun ardından ödüllendirilmeniz mümkün.

Elinize geçecek ve sizi de şaşırtacak denli fazla toplu parayı kalıcı bir yatırıma aktarın mutlaka. Şimdiden planlı olun ki, maddi bir amacınıza ulaşmanız mümkün olsun. Aksi taktirde para geldiği gibi gider siz de bu seneyi değerlendiremediğiniz için pişman olabilirsiniz. Bu ay içinde var olan borçlarınızı da rahatlıkla ödeyebileceksiniz.

Bu ay parasal sürpriz gelişmeler epey devam edecek gerçekten. Ama siz onu hemen sosyal hayat veya seyahate harcamaya eğilimlisiniz veya lüks harcamalara. Ölçüyü kaçırmadan yapın derim. Bu arada resmi bir meselede engel çıkacak gibi ama iş yerinden tanıdıklar devreye girip çözeceğe benziyor. Evli olanlar eşle ilgili maddi sorunlara el atmak zorunda kalacak.

Aşk ve evlilik için iyi bir dönem. Yani epeydir başlayan bu güzel dönem devam ediyor.

İdeal aşkı yakalama ve evlenmeniz mümkün. Bu da size bir şans gibi tesadüf sonucu gelecek.

Evli olan bazı Kovaları uyarmadan edemeyeceğim. Eşinizin bir sorunu sizin de canınızı sıkabilir, şimdiden tedbirli olun derim. Bir küskünlük, kıskançlık sorunu olacak gibi. Bu ay gözdesiniz çünkü. Beğeni ve ilgi toplayacaksınız.

Tüm Kovaları yeni tanıyacakları kişilere karşı uyarmak isterim. Maskenin arkasından farklı biri çıkabilir. Kiminle dans ettiğinizi iyi bilin derim..

Balık Burcu


Balıklar bu ay evde mutlular.

İşin ve hayatın getirdiği sıkıntıların stresini evde yaşayacakları güzel şeylerle ve ailesi ile güzel paylaşımlarla atacaklar. Eve sürpriz ziyaretçilerin gelmesi de ayrıca mutlu edecek. Kiminiz de kısa yol yapıp yakınlarla özlem gidermeyi isteyecek.

Balık Burcunun ikinci ve üçüncü diliminde doğanlar, yani ortası ve sonlarında doğanlar gergin olayları yaşamaya devam etse de, bu ay bazı tesadüfi olaylar bir sorunlarının aniden çözülmesine yardımcı olacak. Belki bu olay bir sorun gibi patlak verecek ama her işte var bir hayır misali, bu olay onların lehine bir gelişmeye vesile olacak. Bütün yaşanan olayların sizi kökten değiştirip geliştireceğini düşünerek, yaşadığınız ani ve gergin olayları gözünüzde büyütmeyin, sizin için değerli tecrübeler olduğunu fark edin derim.

Bu ay eve gelen gidene karşı dikkat edin derim. Niyeti farklı kişiler çıkabilir. Hele de Başak burcundan disiplin gezegeni Satürn sizi hala negatif etkilemeye devam ederken.

Evde aşırı masraf, hesapsız harcamalar kısa sürede sizin önünüzü tıkar gibi. Ama hadi iyisiniz… Bu ay 7 Temmuz’da Oğlakta olacak Ay Tutulması ve 22 Temmuzda Yengeçte olacak Güneş Tutulması sizin imdadınıza yetişecek. Tutulmalar iyi olur mi hiç? Bal gibi de olur. Her şerde var bir hayır durumu yaşatırlar insana.. Ay tutulması bir dost desteği kazandırır size veya küçük de olsa bir amacınızı, niyetinizi gerçekleştirmenize ve sizi mutlu etmeye… Güneş tutulması ise, ödül gibi bir şey almanıza. Kiminiz de belki aşık olacaksınız, tutulacaksınız adeta. Bir şey sizi çok şaşırtacak, hayran bıraktıracak gibi. Kiminiz için de şanslı bir olayı gerçekleştirmek için vesile olacak tesadüfi olayı yaşatacak size. Özel haritanıza göre bakalım hangisi olacak….

Aşk var mı aşk? Olmaz mı…

Var olan ilişkiler heyecan verici paylaşımlarla devam edecek. Yeni aşk arayanlar ise çözümü, devayı yollardan gelen sürprizlerle bulacaklar. Veya sosyal ortamlardan karşınıza çıkabilir. İlişkiniz güzel olsa da evliliğe gitmesi zaman alabilir. Ani gelişmelerin neler getireceği belli değil gibi. Ama şahsi yıldız haritası durumu değiştirebilir. Şansınız bol olsun.




Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:46 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2